انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:32pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

ali222 نوشته است:
مهندس از شانس بد Multi AVR گیر نمیاد چند جا زنگ زدم نداشتن !! این شرکت نواوران الکترونیک این اشغال STK500 مدل NSU112 داده بیرون !! تمام امت حزب الله باهاش مشکل دارن اگر سری به سایت پشتیبانی
http://www.ne-ir.com/forum/index.php?board=29.0 بزنید فاجعه به بار اورده باید کل محصولات این اشغال دونی تحریم بشههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه حمید جان سری به این سایت ناپشیبان STK500 بزن ببین چیزی دستگیرت میشه یا نه ثواب داره ^:)^ ^:)^ ^:)^ :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

با فروشگاه نيكوشاپ تماس تلفني بگيريد و براتون تهيه ميكنن ، براي بنده هم تهيه كردن multi AVR

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 12 دی1393 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی جان فکر نکنم دیگه نیاز باشه. من اگر میکرو رو خراب کردم به خاطر اشتباه تو وارد کردن فیوزبیت ها بوده. همون stk 500 جواب میده. اگر تا یکشنبه دوستان صبر کنن میکرو دست من میرسه و اگر موفق شدم انجام بدم یه تیکه فیلم از نحوه پروگرام کردن با stk500 و برنامه avr studio میذارم

جمعه 12 دی1393 - 4:02pm
مدیر سایت
مدیر سایت

فكر خوبيه ، اگر با كيفيت باشه فيلمتون ماهم ياد ميگيريم و استفاده مي كنيم . سپاس

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 12 دی1393 - 4:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نمیدونم چرا مهندس از نرم افزار های رایج از جمله همین avr studio که همه پروگرامرها ساپورتش میکنند و مورد تایید هست استفاده نکرده رفته از یه نرم افزار استفاده کرده که تو هیچ کتابی اسمش نیست و با سلام صلوات میکرو رو چپونده تو نرم افزار :-??

جمعه 12 دی1393 - 4:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای ali222 دوست عزیزم
مهندس اشتباه نکرده. اشکال از ماست که رو این مسائل تسلط نداریم و باید تجربه کسب کنیم. وگرنه کسی که تونسته برنامه به این ابعاد و دقت رو بنویسه، پروگرام کردن میکرو براش از بدیهیاته. به همین دلیل خواهش میکنم از شما که یه جوری صحبت نکنین انگار مهندس حمید اشتباه کرده. در واقع ما باید خودمون رو با ایشون تطابق بدیم نه ایشون با ما
امیدوارم از صحبت من ناراحت نشده باشین

جمعه 12 دی1393 - 4:47pm
مدیر کل
مدیر کل

ali222 نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
دوستانی که تو پروگرم کردن با AVR Studio 4 مشکل دارن باید خدمتشون عرض کنم که باید فیوز بیتها رو مطابق شکل زیر انجام بدن
موفق باشید

ممنون kavoshgar جان
از قرار معلوم پروگرام کردن نکات ریزی داره از جمله اینکه شرایط برای میکروی که باور اول پروگرام میشه با میکرویی که قبلا یکبار پروگرام شده فرق میکنه !! برای بار اول از کریستال داخلی همون 1MHZ پروگرام بشه ! برای دفعات بعد برای سرعت بالا از کریستال خارجی استفاده بشه !
2- تنظیم فیوز بیتها در هر نرم افزاری با نرم افزار دیگر متفاوته
شما مطمئن هستید از این تنظیم فیوز بیت؟

دقت کنین در تصویر جناب کاوشگر از تنظیم فیوز بیت ها در AVR Studio 4 اون 3 تنظیمی که بصورت Low , High , Extended توضیح داده شدن به همون شکل هستن! ما تغییری در تنظیم فیوز بیت نداریم و اصولا فیوز بیت های هر میکروکنترلر دارای مفهوم خاصی هست که مستقل از نوع پروگرامر یا برنامه پروگرام هست! این نکته رو تاکید میکنم که دوستان دیگه دچار شبهه و اشتباه نشن! در عین حال توجه داشته باشین اون مجموعه از چک باکسهایی که در پنجره بالایی مشاهده میکنین معادل و در واقع توضیح مفصل همون 3 تنظیمی هستن که ما بصورت یکجا وارد میکنیم. پس با وارد کردن این 3 مقدار عملا اون چک باکسهای معادل هم خود بخود تنظیم میشن و دیگه نباید بهیچ وجه به اونا دست زد!
در خصوص پروگرام بار اول این احتمال وجود داره که با بعضی پروگرامرها اینطور باشه. یعنی شاید لازم باشه بار اول با فیوز بیت کریستال داخلی پروگرام بشه تا دفعات بعدی فیوز بیت کریستال خارجی رو قبول کنه. طبیعتا در این صورت میکرو با پروگرام بار اول روی مدار کار نمیکنه چون در مدار ما به فیوز بیت کریستال خارجی نیاز داریم که تنظیمات فیوز بیت بیان شده هم به همین منظور هستن. لذا در این مورد باید میکرو بار دوم و با فیوز بیت اصلی که بیان کردیم پروگرام بشه تا روی مدار درست کار کنه.

جمعه 12 دی1393 - 4:59pm
مدیر کل
مدیر کل

ali222 نوشته است:
نمیدونم چرا مهندس از نرم افزار های رایج از جمله همین avr studio که همه پروگرامرها ساپورتش میکنند و مورد تایید هست استفاده نکرده رفته از یه نرم افزار استفاده کرده که تو هیچ کتابی اسمش نیست و با سلام صلوات میکرو رو چپونده تو نرم افزار :-??

علی جان توضیح دادم که اولا تفاوتی در فیوز بیت وجود نداره! در ثانی برنامه ای که معرفی کردم تنها برنامه ای هست که حتی یک بار هم برای من خطا نداشته وگرنه نمیتونم روزی ده بار پروگرام رو با مصیبت تکرار کنم و از مدار تست بگیرم! :D پس حتما برای خودم بهترین جواب رو داده که این رو معرفی کردم و بقول شما میکروی 328 رو هم چپوندم توش!!! :D در واقع اوایل از ProgISP استفاده میکردم که بدلیل اشکالات فراوان واقعا یکی در میون درست پروگرام نمیشد و در نهایت هم معلوم شد مساله به برنامه ارتباط داره! ولی برنامه ای که ارائه دادم مشکلی نداره و کم حجم هم هست و در عین حال مخصوص پروگرام هم درست شده. مثل خیلی برنامه های حجیم نیست که فقط یک بخشش مربوط به پروگرام میکروست و باقیش به دردتون نمیخوره. نکته جالب هم همینه که دوستان هم ظاهرا با سایر برنامه ها مشکل دارن نه با برنامه معرفی شده. حالا اصرار بر اینکه توصیه بنده رو رعایت نمیکنن منجر به بروز حوادث غیر مترقبه هم میشه! باز هم تاکید میکنم شما از هر برنامه ای هم استفاده کنین فیوز بیت عوض نمیشه مگر اینکه خودتون اشتباه کنین.

جمعه 12 دی1393 - 5:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ميکروی دومم هم روی مدار جواب نداد کريستال هم عوض شد همچنان مشگل پاپرجاست شايد سومين نفر بعد از عليرضا من بودم که مدارو با دقت بالايی منتاژ کردم از تست قطعات تا جنس مرغوب و عکس مدارم رو هم گذاشتم اما انگار شانس ما سيدها هم از اولش خوابيده جالب اينجاست که ال سيدی رو هم عوض کردم اما نشد که بشه هرچند مشگل از خودمنه نه مدار بايد دوباره يکی ديگه بسازم ،شايدم از پروگرم باشه

جمعه 12 دی1393 - 5:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان : بله مهندس درست می گویند. حجم AVR Studio 6 بالای 500 مگ !!! و حجم AVR Studio 4 حدود 30 مگه. دانلود کردنش واوی الله . اشکال از ماست . در ثانی یک میکرو 10 تومنی ارزش انچنانی نداره ...... سوخت که سوخت فدای سرت بهتر از اینه مدار را بدی یک نفر دیگه برات بسازه با هزار مشکل و دردسرهای دیگه. من اگر 10 تا میکرو هم بسوزونم باز هم بخدا راضی هستم ، تجربه میشه برادر ارزشش را داره .
یک توصیه : قبل از پروگرام کردن فایل و فیلم های اموزشی توی نت زیاده سرچ کنید چند مورد را مطالعه کنید بعد شروع به پروگرام کنید. اول کسب اطلاعات در مورد پروگرام کردن .عجله هم نکنید.
با تشکر

جمعه 12 دی1393 - 5:23pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون امیر جان. شما درست میگین. ولی میکرو با پروگرام غلط هیچوقت نمیسوزه! نهایتش قفل میشه که اونم فقط با یک تنظیم خاصی هست که بعیده بطور تصادفی اتفاق بیفته. حتی در اون صورت هم دوستان اشاره کردن با مداراتی به عنوان دکتر فیوز میشه میکرو رو مجددا احیا کرد. ای کاش دوستان روی این مقوله قبلا کار کرده بودن که الان این همه مشکل نداشتیم! واقعا بقول دوستمون پروگرام میکرو اونم به این سادگی دیگه از بدیهیات هست. واقعا نمیدونم وقتی اکثریت اینجور مشکلات رو دارن چطور میخوان مداراتی نظیر کوازار رو بسازن؟ شانس راه اندازی اون تیپ مدارات دهها برابر کمتره در صورتیکه آخرش هم میخوان بندازنش کنار! #-o
کلا اوضاع ساخت و ساز و تست گرفتنها اگر قرار باشه اینجوری باشه ؛ بنده فایلها رو به انگلیسی ترجمه میکنم و در انجمن های خارجی قرار میدم. خیلی راحت میبینین چطور استقبال میشه و کار تا کجا پیش خواهد رفت! شاید اون موقع بعضیا به خودشون بیان! وگرنه اینجوری فقط وقت و انرژی من داره به هدر میره.

جمعه 12 دی1393 - 5:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 535 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure