انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 8:06am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

دوستان احتمال اینکه میکرو دچار عیب وایراد شده باشه خیلی کمه.همونطوریکه مهندس حمید فرمودن این مشکل فقط به نحوه تنظیم فیوزبیتهای برنامه پروگرامر مربوط میشه .بنده در حین مونتاژ مدار چنس با این مشکل مواجه بودم. اون زمان به توصیه مهندس حمیدعزیز یه پروگرامر مولتی ای وی آر خریدم .نرم افزاری که روی این پروگرامر بود prog ISP بود . چندین میکرو حین پروگرام به همین صورتی که الآن دوستان فکر میکنند خراب شده کنار میگذاشتم و دوباره با میکروی جدید به همین مشکل برخورد میکردم .یعنی بعد از یکبار که میکرو را روی پروگرامر جا میزدم بعد از اتمام مرحله پروگرام برای بار دوم پروگرامر دیگه میکرو را شناسایی نمیکرد.
تا این حد که مجبور شدم با صرف هزینه زیاد یک عدد پروگرامر یونیورسال TNM2000+ به قیمت 400 هزارتومان خریداری کنم. بالاخره با این پروگرامر مشکل من حل شد و اون موقع متوجه شدم که میکرو های قبلی همگی سالم هستند و فقط با یکبار Erase کردن باپروگرامر 2000 پروگرامر مولتی ای وی آر اونو شناسایی میکرد.
حالا اگه دوستان کسی رو سراغ دارند که این پروگرامر TNM2000 را داره میتونن ازش خواهش کنند که اون میکروهای ظاهرا" معیوب را فقط به اصطلاح Erase یا پاک کنه و ببینن که میکرو ها سالمه.در پایان مطابق توصیه آقاحمید به هیچ عنوان از نرم افزار Prog ISP استفاده نکنید. extreame burner خیلی بهتر و بدون هیچگونه ایراد و اشکالی جواب میده.

در پناه حق
پیوست:
2015-01-02 17.56.43-1.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 12 دی1393 - 6:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس خواهشا ناراحت نشید. یک فیلم اموزشی برای دوستان تا چند ساعت دیگه قرار میدم فکر کنم مشکل حل بشه
فیلم را که دیدم متوجه شدم مشکل بیشتر دوستان چیه و مراحل را چطوری اشتباه میروند. با تشکر
همچنین قیمت فعلی tnm2000 با قیمت مناسب ارزانتر از همه جا : 375 تومن
http://www.amiricshop.ir/index.php?rout ... path=73_74
............................................................................................
می خواستم توی سایت اپش کنم با حجم کمتر ولی نشد سرعت الان پایینه. کسانیکه عجله دارند فیلم را اینجا ببینید .
به نکات کلی نحوه پروگرام کردن دقت کنید بعد تنظیمات نهایی را باید مثل ان چیزی که مهندس فرمودن عمل کنید (دقت کنید تنظیمات فیوز بیت ها مثل فیلم نباشه) فقط نکات کلی را از فیلم یاد بگیرید. با تشکر.
http://pars-programmer.com/uploads/pau1 ... treme.html

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 12 دی1393 - 6:48pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 12 دی1393 - 6:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت همه دوستان
یه تست زیر خاک گرفتم خواستم نتیجه رو عنوان کنم
یه جایی که قبلا حفاری شده بود رو از بغل کمی کندیم ویه سینی 35 سانتی رو همونجا قرار دادیم ارتفاعش تا روی خاک دقیقا 2.80 سانت بود یه لوپ1.5*1.5 داشتم که سیمش یک میلی از جنس نقره بود که اهمش شده بود 1.2 و ظرفیتش 502 میکرو هانری دستگاه لوپ رو با دلی 38 شناسایی کرد فرکانس روی 200 بود Sensitivity روی 17 قرار داشت پهنای پالس روی 180 قرار داشت در این حالت خیلی عالی اون سینی رو سنس کرد تقریبا نیم متر مونده به سینی بوق شروع میشد وتا نیم متر بعدش هم ادامه داشت مهندس دستت درد نکنه به احتمال خیلی زیاد اگه فلز توی 3.20 هم بود سنس میکرد چون بوق خیلی شدید بود دیگه بارون گرفت نتونستیم ادامه بدیم ایشالا به زودی نتایج تستهای دیگه رو براتون خواهم گذاشت

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 6:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در ضمن اینو هم اضافه کنم که دستگاه تی ال اون فلز رو میخاست سنس بکنه ولی کم می آورد حداقل باید 10 بار عقب جلو میکردیم تا یه بوق خفیف بکشه اگه خودم نمیدونستم که اونجا فلز هست اونجا رو رد میکردم ولی این سیستم استادحمید خیلی عالی سنس کرد یعنی یه بچه هم متوجه میشد که اونجا یه چیزی وجود داره

فقط مهندس سر زمین یه کم دستگاه سرو صدا داره البته جوری نیست که اپراتور رو اذیت بکنه ولی اگه این یه مورد هم درست بشه دیگه کارش بیسته
ممنونم استاد @};- @};- @};-

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 6:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستت درد نکنه اقای کاوشگر ثباتش چطوره با هرکت لوب ثبات به هم نمی خوره

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 12 دی1393 - 6:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:
دستت درد نکنه اقای کاوشگر ثباتش چطوره با هرکت لوب ثبات به هم نمی خوره

عرض کردم که یه کم سر و صدا داره با کم کردن Sensitivity اون سرو صدا هم از بین میره ولی در اون حالت قدرت دستگاه هم افت میکنه البته سرو صداش اونجوری نیست که اذیت کنه مثلا هر 3--4 ثانیه یه بیب کوچیک میزنه
فقط باید دوستان با لوپ معمولی 1.5*1.5هم یه تست بگیرن ببینیم قدرت در اون لوپها چطوری هست چون لوپ من از جنس نقره هست به احتمال خیلی زیاد این خودش باید دخیل باشه تو برد زیاد

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 6:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کاوشگر جان منتظر شنيدن اين خبر بودم و حتم داشتم که قويترين باشه ،بنابراين بقيه مداراتم رو سپردم به آتش و چسبيدم به اين مدار که واقعا دستم رو گذاشت رو پوست گردو

جمعه 12 دی1393 - 6:46pm

سلام آقای کاوشگر میشه یه عکس از لوپتون بگیرین ببینم چطوریه

روزگار غریبی است

جمعه 12 دی1393 - 6:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
کاوشگر جان منتظر شنيدن اين خبر بودم و حتم داشتم که قويترين باشه ،بنابراين بقيه مداراتم رو سپردم به آتش و چسبيدم به اين مدار که واقعا دستم رو گذاشت رو پوست گردو

آرش جان باور کن درصد موفقیت با این مدارکه مهندس طراحی کرده خیلی بیشتره من بدون رودرواسی میگم اگه به نتیجه برسم استاد حمید هم سهمی توش داره چون تا حالا با چندین مدار سر زمین رفتم ولی تا به امروز فقط نعل اسب و داس پوسیده و اینجور چیزا به پستم خورده الان اگه موفق بشم صرفا فقط به خاطر همین سیستم هستش نه چیز دیگه

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 6:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Tian نوشته است:
سلام آقای کاوشگر میشه یه عکس از لوپتون بگیرین ببینم چطوریه

چشم بردار ولی از روعکس چیزی مشخص نمیشه من خودم دارم مشخصاتش رو میگم 11 دور سیم یک میلی تفلون نسوزه که سیم داخلش افشانه و از جنس نقره هستش

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 6:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 571 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure