باسلام
دوستان احتمال اینکه میکرو دچار عیب وایراد شده باشه خیلی کمه.همونطوریکه مهندس حمید فرمودن این مشکل فقط به نحوه تنظیم فیوزبیتهای برنامه پروگرامر مربوط میشه .بنده در حین مونتاژ مدار چنس با این مشکل مواجه بودم. اون زمان به توصیه مهندس حمیدعزیز یه پروگرامر مولتی ای وی آر خریدم .نرم افزاری که روی این پروگرامر بود prog ISP بود . چندین میکرو حین پروگرام به همین صورتی که الآن دوستان فکر میکنند خراب شده کنار میگذاشتم و دوباره با میکروی جدید به همین مشکل برخورد میکردم .یعنی بعد از یکبار که میکرو را روی پروگرامر جا میزدم بعد از اتمام مرحله پروگرام برای بار دوم پروگرامر دیگه میکرو را شناسایی نمیکرد.
تا این حد که مجبور شدم با صرف هزینه زیاد یک عدد پروگرامر یونیورسال TNM2000+ به قیمت 400 هزارتومان خریداری کنم. بالاخره با این پروگرامر مشکل من حل شد و اون موقع متوجه شدم که میکرو های قبلی همگی سالم هستند و فقط با یکبار Erase کردن باپروگرامر 2000 پروگرامر مولتی ای وی آر اونو شناسایی میکرد.
حالا اگه دوستان کسی رو سراغ دارند که این پروگرامر TNM2000 را داره میتونن ازش خواهش کنند که اون میکروهای ظاهرا" معیوب را فقط به اصطلاح Erase یا پاک کنه و ببینن که میکرو ها سالمه.در پایان مطابق توصیه آقاحمید به هیچ عنوان از نرم افزار Prog ISP استفاده نکنید. extreame burner خیلی بهتر و بدون هیچگونه ایراد و اشکالی جواب میده.
در پناه حق
پیوست:
2015-01-02 17.56.43-1.jpg