انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:30pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حميد جان با اينکه درک ميکنم منظورت چيه اما کار بى منت شما برای ما با ارزشتر از اين حرفهاست شما صاحب اختيار اين طرح هستيد و گذاشتن اين فايل در سايت خارجى هم حق شماست ايرادی هم نداره اما به قول کاوشگر جان هوای بچه ها رو داشته باش و صد البته هم اينطور بوده تا الان کسی هم منکر کار خير شما نشده ،ارائه فايل هگز دمو هم دو دليل عمده داشته اول سوء استفاده نکردن يه عده از خدا بيخبراست و دوم نگه داشتن حق امتياز طرح و حتی فروش اينطرح البته جسارت نشه چون از نيت خيرشما باخبرم پس اين وصله به شما نميچسبه هرچند حق فروش هم متعلق به شماست و بازهم کسى منکر اين امر نيست و بنده هم عرض کردم که همه مداراتم رو با آيسی و غيره انداختم توى آتش چون واقعا به شما و علمت ايمان دارم که اينکار رو کردم و پس خواهش ميکنم فرصت بدى به همه بچه ها آپ کردن مدار در سايت خارجی هم از نظر من خيلی عاليه چون به ايران و ايرانى بودنمون افتخارميکنيم و ميشه گفت اگه اون کشور به اندی مينازه ،و اون يکی به دمير ،ماهم به شما چه ايرادی داره خدا اگه به شما ثروت نداده، علمی داده که به صدها ثروت مى ارزه پس اختيار دست خودته
ياحق

جمعه 12 دی1393 - 8:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:
اقای کاوش گر گفتم که امید همه ما به شماست چون می دونستم خوب تست می گیری همه رو امید وار کردی یک تست با لوپ 60سانت هم بگیر

ایشالا به زودی نتایج تست با لوپ 60 رو هم خواهم گذاشت

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 8:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای کاوشگر اگه امکان داره یک فیلم خوب وکم حجم بگیر ببینیم چطور کار می کنه تشکر

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 12 دی1393 - 8:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:

داداش الان داره بارون میاد و دیگه رفتن به سر زمین کمی محاله تو خونه هم بیشتر از لوپ 45 نمیشه به دستگاه زد همین 45 تلوزیون ال ای دی 42 اینچ رو از 2 متری سنس میکنه نمیشه تو خونه اصلا تکونش داد باز اگه هوا مجالی داد حتما سر زمین یه تست ازش میگیرم وفیلم ازش تهیه میکنم

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 9:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
reza2490 نوشته است:

داداش الان داره بارون میاد و دیگه رفتن به سر زمین کمی محاله تو خونه هم بیشتر از لوپ 45 نمیشه به دستگاه زد همین 45 تلوزیون ال ای دی 42 اینچ رو از 2 متری سنس میکنه نمیشه تو خونه اصلا تکونش داد باز اگه هوا مجالی داد حتما سر زمین یه تست ازش میگیرم وفیلم ازش تهیه میکنم

ببخشید اقای کاوشگر من خیلی از شما انتظار دارم هالا که داره بارون میاد میشه وقتی که بارون بند اومد فردا تو زمین خیس چنتا تست بگیری.
همین تور ببین به ریشه درخت وکوزه حساسیت نشون میده
اگه امکان داره با لوپ های 60سانت تست بگیر تشکر

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 12 دی1393 - 9:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
reza2490 نوشته است:

ببخشید اقای کاوشگر من خیلی از شما انتظار دارم هالا که داره بارون میاد میشه وقتی که بارون بند اومد فردا تو زمین خیس چنتا تست بگیری.
همین تور ببین به ریشه درخت وکوزه حساسیت نشون میده
اگه امکان داره با لوپ های 60سانت تست بگیر تشکر

والا خودم ماشین ندارم با ماشین رفیقم میریم سر زمین باز باشه ببینم گه فردا وقت آزاد داشت این تستها رو هم میگیرم

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 9:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza2490 نوشته است:

قصدم جسارت نيست اما آقا رضا چندبار خواستم بهت بگم اما گفتم بيخيال ولی گفتن بهتره ،،،شما به جای اين همه تلنگر و درخواست پى در پی خودت يکی بساز هم صاحب دستگاه شو هم پا به پاى بقيه براى پيشبرد اهداف يه دستی به زحمت بزن جای دوری نميره والله من هرچی نگاه ميکنم پست هات يا درخواسته يا تمسخر اين رسمش نيست عمو

جمعه 12 دی1393 - 9:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان همینطور که مهندس حمید گفتن سعی کنید بجایه اینکه چند میکرو بخرید و هی بعده اشتباه پروگرام کردن میکروها تون قفل بشن یا برید 400هزار بدید یه پروگرام های ولتاژ بخرید یا مدار دکتر فیوز بیت بهنام که مهندس حمید زحمتشا کشیدنا تو سایتم موجود هست را بسازید که و اقعا مداره توپی هستش شما پول میدیددوتا میکرو میخرید به ارزش 10000تومان که جمعا میشه 20000تومان که اگه این قفل شد اون یکی را امتحان کنید!خب ااین چه کاریه 10000بدید یه میکرو بخرید 6000بدید مدار دکتر فیوز بیت را درست کنید که همیشه و در همه انواع میکر وهایه خواناده avrهم بدرتون بخوره چون رو حساب ورژن هایه جدیدی که مهندس حمیددر اینده میذاره خیلی به مشکل میخورید.علی ایحالاگه میکروتون را با این پروگرام هایه ارزون پروگرام کردید و قفل شده یک بار جامپر lowکه رو پروگرامر هاتون هست را وصل کنید و دوباره میکروتون را پروگرام کنید معمولا تو این حالت برا یکی دوبار میشه باز میکرو را پروگرام کرد اگه تواین حالت هم میکروتون پروگرام نشد فقط میمونه دو روش یا مدار دکتر فیوز بیت یا پروگرامر های ولتاژ.موفق باشید.

جمعه 12 دی1393 - 9:45pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از لطف عزیزان.
جناب کاوشگر واقعا ممنون بابت تست خوبی که انجام دادین! :ymhug: البته این تست اولیه بوده! بنظر من حساسیت 18 باید جوابگو باشه و اون پهنای پالس 180 هم میتونه بیشتر بشه! اما خود این پهنای پالس در رد کردن نویز اثر داره. مثلا شاید 185 در عین قویتر بودن نویز رو کلا از بین ببره! :D اینها مسائلی هست که من بارها تست کردم و دوستان هم باید بسته به لوپ و محیطی که درش کار میکنن کمی حوصله بخرج بدن. نویز اگر با ترکیب فرکانس و پهنای پالس و دیلی و بازه انتگرال کلا پوشش داده بشه ؛ برد بالا تری بدست میاد.
با اینکه تستها بسیار خوب و تقریبا طبق انتظار بود ؛ ولی بیان درست تستهایی واقعی به بنده خیلی کمک میکنه. شاید کسی باور نکنه ولی از جملاتی که ایشون نوشت به 2 اشکال کوچک در برنامه مشکوک شدم و الان بررسی کردم دیدم درست هم هست!!! با تصحیح اون اشکالات کوچک نتیجه کمی بهتر میشه. بهرحال برنامه از سطح مدارات مشابه خیلی پیچیده تر شده و احتمالا مسائل جزئی متعددی وجود داره. فعلا یک مدتی باید تمرکز خودمون رو روی امکاناتی که تا الان پیاده شده بذاریم تا جزئیاتشون رو بهتر کنیم. ایشالا بعدش میشه بفکر امکانات جدید بود.
لذا از دوستان خواهش میکنم مشکلات مداری بخصوص در زمینه میکرو رو سریع تر پشت سر بذارن تا به تست های واقعی تر و اصل داستان فلزیابی بپردازیم! :D

جمعه 12 دی1393 - 10:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد خیلی خوشحال شدم که تستها از نظر شما تایید شده هست ولی اگه بارون اجازه میداد میخاستم تستهای بیشتری بگیرم که متاسفانه نشد استاد الان اون اصلاحات که گفتین انجام دادین یعنی یه ورژن دیگه از برنامه شد ایشالا اون رو کی میتونیم دریافت کنیم چون فردا یا پس فردا میخام برم برا تست اگه قراره اصلاحیه ای انجام بدین ممنون میشم اون رو در اختیارم بزارین تا تستها رو با اون ورژن انجام بدم @};-

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 12 دی1393 - 10:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59 , 60 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 656 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure