خیلی ممنون از لطف عزیزان.
جناب کاوشگر واقعا ممنون بابت تست خوبی که انجام دادین!
البته این تست اولیه بوده! بنظر من حساسیت 18 باید جوابگو باشه و اون پهنای پالس 180 هم میتونه بیشتر بشه! اما خود این پهنای پالس در رد کردن نویز اثر داره. مثلا شاید 185 در عین قویتر بودن نویز رو کلا از بین ببره!
اینها مسائلی هست که من بارها تست کردم و دوستان هم باید بسته به لوپ و محیطی که درش کار میکنن کمی حوصله بخرج بدن. نویز اگر با ترکیب فرکانس و پهنای پالس و دیلی و بازه انتگرال کلا پوشش داده بشه ؛ برد بالا تری بدست میاد.
با اینکه تستها بسیار خوب و تقریبا طبق انتظار بود ؛ ولی بیان درست تستهایی واقعی به بنده خیلی کمک میکنه. شاید کسی باور نکنه ولی از جملاتی که ایشون نوشت به 2 اشکال کوچک در برنامه مشکوک شدم و الان بررسی کردم دیدم درست هم هست!!! با تصحیح اون اشکالات کوچک نتیجه کمی بهتر میشه. بهرحال برنامه از سطح مدارات مشابه خیلی پیچیده تر شده و احتمالا مسائل جزئی متعددی وجود داره. فعلا یک مدتی باید تمرکز خودمون رو روی امکاناتی که تا الان پیاده شده بذاریم تا جزئیاتشون رو بهتر کنیم. ایشالا بعدش میشه بفکر امکانات جدید بود.
لذا از دوستان خواهش میکنم مشکلات مداری بخصوص در زمینه میکرو رو سریع تر پشت سر بذارن تا به تست های واقعی تر و اصل داستان فلزیابی بپردازیم!