اقا مهدی ابتدا این رو عرض کنم هیچ کجای خطوط و کلمات شما حداقل نشان از بیماری فیزیکی نداره! خب خدا رو شکر. مشخص شد ظاهرا مشکل شما هم رفع شده و دوستان هم میتونن دستانی که ماههاست در پی دعا برای شفای شما بلند کردن کمی استراحت بدن بلکه تا چند روز دیگه تاپیک دیگری برای دعا برای امثال شما درست بشه و دوباره مشغول بشن!!! حالا از این گذشته ما که میدونیم شما این مدت کجا بودی و مشغول چه کارهایی بودی و بیماری و این چیزا هم بهانه ای بیش نبوده. ولی کلا از معرفت و انسانیت اونم برای کسی که خودش رو شیعه علی و سرباز امام زمان میدونه ؛ به دوره که شما چند ماه اینجا ملت رو علاف خودتون کردین درحالیکه از دوستان خودتون بمن خبر موثق میرسید فلانی حالش خوبه ولی نمیاد انجمن! حالا تا به گوش شما رسید که چنین پروژه ای اینجا در کار هست پس از دنبال کردن کار و دیدن نتایج و حتی مشخصا مطالعه فایل توضیحات بنده از قبل ؛ به بهانه عید تشریف آوردین مشکل فیوز بیت دوستان رو حل کنین!
جالبه با یک نگاه تکبر آمیز هم فرمودین من که حالم خوش نیست و دیگه از مدار و برنامه نویسی و حتی ساخت بازنشست شدم ؛ دوستان فیلم این فلزیاب رو بذارن ببینم!!! عزیزم شما که سهله از شما زرنگ ترش هم با همچین کارهای مضحکی نمیتونه ما رو فریب بده. این همه مدت مریض بودی یهو خوب شدی تشریف اوردی وسط این معرکه چیزی هم گیر شما بیاد؟ نه دوست عزیز تشریف ببرین به همون بازیهای خودتون مشغول باشین. شما اگر قصدت کمک بود ؛ ده ها تاپیک در انجمن وجود داشت که حتی مستقیم از شخص شما سوال شد و پاسخشون رو نگرفتن! حالا چه دلیلی داره بعد این همه مدت شما حتی در این تاپیک بخوای یک سلام هم بکنی دیگه چه برسه به نظر و حتی دخالت؟! پس قصد و غرض شما مشخصه و اتفاقا اون چند خط اخر فایل توضیحات انگار بیشتر شامل امثال شما میشه!
در مورد EEPROM بله حرف بنده مشخصه که درسته ولی حرف شما درست نیست! کسی که برنامه ای به این عظمت رو مینویسه لنگ چند میلی ثانیه تاخیر وسط برنامه یا جابجایی کدها نیست که شما اسم از زمان بندی میاری! کسی که فرکانس 1 هرتز به 1 هرتز رو با دقت صدم هرتزی اونم در یک فلزیاب در میاره سواد زمان بندی کردنش خیلی از این بالاتره که امثال شما بخوان حتی در موردش نظر بدن! هر وقت نمونش رو جایی پیدا کردی میتونی بخودت فقط کمی جرات بدی در مورد زمان بندی با من صحبت کنی! حالا من نمیخوام در مورد کارهای عجیب و غریبی که توی این پروژه تا همینجای کار هم کردم توضیح بیشتری بدم چون نه برخلاف شما قصد خودنمایی دارم و نه کمکی به روند پروژه میکنه. وانگهی مشک آن است که ببوید!
اینکه از سورس کلون پای استفاده شده ؛ خب شما چرا این کار رو نمیکنی؟ اگر راست میگی و خیلی هم ادعا داری خب راه برای شما بازه! خیلی راحت میتونی شما هم همین کار رو بکنی. حالا صدها موردی که اینجا کار شده و اونجا وجود نداره از کجا اومده و امکانات منحصر بفرد از کجا دارن اضافه میشن و واقعا چه شباهتی در عملکرد وجود داره خدا میدونه و لابد شما!!! اتفاقا شما هستین که همیشه فقط ادعاتون شده و از فتوحات سخت افزاریتون تعریف کردین! وگرنه ما اینجا یک مدار از شما ندیدیم! شما حتی توان طراحی یک منو شبیه منوی این طرح رو ندارین. کما اینکه همون جناب اندی روسی هم اگر میتونست چنین منویی رو در بیاره خب این کار رو میکرد! شما که جای خود دارین. در واقع چالش شما و امثال شما در طراحی میتونه در سطح منو باقی بمونه. دیگه طراحی فلزیاب پیشکش! تمام افتخار شما هم حضور در تاپیک تی ال 12000 بود که ماشالا به 2 ماه نکشیده از فرط فشار کمک رسانی به مردم چند نوع بیماری پیدا کردین! نهایت هنر شما هم در حد تعویض یک ترانزیستوره که اونم در جایی که کار میکنین یاد گرفتین فقط از همین کارا بکنین!!! شما رو چه به طراحی و نظر دادن در مورد طرح دیگری؟ اصلا شما دیگه در چنین محدوده ای قرار نمیگیری تا زمانیکه یک مدار ازت منتشر نشده!
ماشالا به تشخیص سخت افزار که میگی تقریبا چنسه!!! حالا دقیقا کدوم قسمتش شبیه چنسه نمیدونم! این همه ما روی چنس کار کردیم اتفاقا نکته منفی این پروژه برای من همین بود که تقریبا از هیچ قسمتی از اون مدار نشد استفاده ای بکنم! اپ امپ که کلا چیز دیگست و جور دیگه هم کانفیگ شده و تغذیه منفی هم در کار نیست! ماسفت هم که منفی هست و جور دیگه درایو شده! میکرو هم که کلا یک چیز دیگست و بهرحال باید برنامه نویسی سنگینی براش میشد. حتی محاسبه مقاومت دمپینگ هم اگر دقت کنین تفاوت داشته! یعنی اونجا با محاسبه من 680 بهترین جواب رو میداد و اینجا 390 اهم! حالا شما میگی تقریبا چنسه؟ برادر من خودت یک مقاومت رو نمیتونستی روی همون مدار چنس عوض کنی! چنس هم اگر شد چنس و سر زبونها افتاد و در همه فروشگاهها و کیت فروشیها قرار گرفت و نون سفره این فروشنده ها شد از صدقه سر فعالیت بنده روی اون مدار بود! حالا شما میای میگی سخت افزار این مثل چنسه؟ جالبه از یک طرف چنس رو من بهینه کردم و توی ایران معروفش کردم و هم از طرفی این مدار هیچ شباهتی به چنس نداشته! اینم از سواد و دانش و اطلاعات شما و البته قصد خیرتون!!!
شب میلاد و این مسائل هم دیگه برای امثال شما شده بازیچه برای رسیدن به اهداف ریاکارانه خودتون! این بازیها رو دیگه برای من در نیارین. من خوب میدونم شما کی هستی ؛ کجا در محیط واقعی و همینطور مجازی فعالیت میکنی و با چه کسانی در این انجمن ارتباط داری و نوع ارتباطت حتی چی بوده! دیگه این حرفا رو جلو کسی بزن که اطلاع نداشته باشه.
رک که چه عرض کنم بی پرده میگم نه تنها در این تاپیک پست نذار بلکه اصلا اجازه نمیدم کلا در این انجمن فعالیتی هم بکنی! دیگه هم اینجا نیا! با هیچ ایدی! اون روز که خبر میدادن فلانی حالش خوبه و اینجا همه دعا میکردن و ملت توی تاپیکها ازت سوال میکردن ما رو تنها گذاشتی. الان اومدی مثلا چی بگی؟ یه چیزی هم این وسط گیر شما بیاد و افتخاری نصیبت بشه؟ نخیر تشریف ببر همون جایی که این مدت بودی! با احمق که طرف نیستی.
حالا برای سایر دوستان عرض کنم ؛ دیشب همزمان با حضور این اقا مهدی چند ایدی جدید ساخته میشه و در همون دقایق اولین پستشون رو در همین تاپیک مینویسن!!! در یکی از پستها ضمن تشکر از فعالیت های موثر آقا مهدی(!) ؛ پروژه بنده به تمسخر گرفته میشه! اونم همزمان با پستهای ایشون!!! دیگه خودتون حساب کنین داستان از کجا ها آب میخوره. این بازیها دیگه خیلی قدیمی شده. این تاپیک هم متعلق به بنده و پروژه شخصی من هست. این قدرت رو هم دارم که هر کاری خواستم بکنم. خیالم راحته و دستم بازه. خوبی طراحی به همینه که نیاز نداری با هر کس و ناکسی الکی بحث کنی. خیلی راحت از اولش گفتم در مباحث فنی این پروژه نه دخالت کنین و نه ایراد بگیرین! چیزی بلدین شما هم پروژه خودتون رو کار کنین. اینکه دیگه حرف نامعقولی نیست! ولی اگر حرفی به میان میاد از سر بیسوادی و ضعیف بودنشونه. همه اینها در عین اینکه سواد کافی ندارن ؛ تا دلتون بخواد ادعا و حسادت و ... دارن. همینه که وضعیت ما توی ایران شده این!