انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 1:14am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

جناب مهدی شما دیگه داری از بحث خارج میشی و انگار باز هم میخواد بحث به رخ کشیدن اطلاعات بشه مثل گذشته! که البته در این تاپیک بنده بهیچ وجه اجازشو نمیدم حتی به شما دوست گرامی!
بنده فکر میکنم با مفهوم EEPROM خیلی بیشتر از شما آشنا باشم! مطلبی که عرض شد به طور ویژه مربوط به میکروکنترلرهای خانواده AVR میشه و شما اگر فقط یک بار با این حافظه در این میکروها کار کرده باشین مطمئنا خیلی سریع متوجه این مشکل میشدین! همونطور که علی اقا بلافاصله به مشکل خوردن! مساله اجرای کد تصادفی در لحظه ای که ولتاژ مطمئن برای میکرو وجود نداره در این میکروها متعارف هست و به وضوح در دیتاشیت اشاره شده. میتونین مراجعه و مطالعه کنین. تنها راهش هم فعال بودن اون فیوز بیت بود که عرض کردم. تاکید میکنم امکان نداره بدون فعال بودنش میکرو طی چند بار استفاده از دستگاه بدرستی کار کنه! بنده اگر از پس چنین نکات ساده و پیش پا افتاده ای بر نیام که نمیتونم یک فلزیاب طراحی کنم!
در عین حال فکر میکنم طی مدتی که ظاهرا در بیماری تشریف داشتین ده ها سوال بطور خاص در تاپیک های مختلف از شخص شما شده. اگر لطف میکنین قصد کمک مثل سابق رو دارین ممنون میشیم ابتدا جواب اون سوالات در تاپیکهای مختلف رو بدین. اصولا برای من بسیار عجیب و غیر منتظره بود که شما بعد این همه مدت دقیقا در این تاپیک باید ظهور کنین! اونم در شرایطی که دوستان در تاپیک مخصوص شما مدام مشغول دعا برای سلامتی شما بودن و شما حتی بصورت یک خط هم واکنشی نشون ندادین!!! بهرحال بنده بعنوان طراح این پروژه اشراف کاری به زوایای مختلف کار دارم و جواب هر سوالی که لازم باشه رو شخصا خواهم داد. وانگهی طرح برای ساخت ساده تر از این حرفهاست که نیاز به کمک فنی ویژه ای داشته باشه.

جمعه 18 دی1393 - 2:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شما مثل اینکه نفهمیدید من چی گفتم , گفتم که حرف شما هم درسته, ولی زمان بندی نقش مهمی در رایت و رد در حافظه eeprom در کدنویسی داره دیگه کی میخواد اطلاعات برخ بکشه ؟یخورده بپست هایی که میذاری دقت کن ببین کی میخواد برخ بکشه! من یا خودت ؟ حمیدجان ماکه خیلی بار با eeprom کار کردیم من هنوز فقط بخشی از اون گزینه رو گفتم و شما ازون بخش ناگفته سوء استفاده کردی تا منو بکوبونی نمیدونم این غرور و تکبر رو چرا شما داری ؟ تا یکی کمکی میکنه بهت برمیخوره از اول هم شما با من کنتاک بودی
بعدش فکر کردی خیلی هنر کردی کد نوشتی رفتی از سورس کد اسمبلی فلزیاب clone pi avr کپی زدی فکر میکنی ما نمیفهمیم دیگه ماکه اینکاره ایم دوست عزیز
فقط ادعاتون میشه سخت افزارش هم تقریبا چنسه
اون مطالبی که درباره میکروکنترلر گفتی ما هم خوندیم ولی همیشه در عمل اینطور نیست
گفتی چرا تو این تاپیک پست زدی اصلا قرار بود امیرجان بجای من پست بزنه که من اومدم ولی چون شب میلاد بود گفتم خودم پست بزنم گفتم کجا بزنم ؟ تاپیک شما که شلوغتر بود و گفتم حالا که اومدم کمکی ببچه ها کنم (گرچه شما باوری نمیکنی )و کافر همه را بکیش خود پندارد
چرا رک نمیگی تو تاپیک من پست نذار میگی برو 10 سئوال پاسخ بده من تا این همه صفحه تاپیک رو بخوانم و پاسخ بدم 1 ماه میکشه
در تاپیک دعا برای سلامتی هم قرار بود پست بزارم ولی چون ساعاتی ان شدم و فقط پاسخ بچه ها و بعدش شما رو دادم هنوز وقت نکردم پست بذارم
همین الان هم ازشون تشکر میکنم

جمعه 18 دی1393 - 3:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اى بابا باز که ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،

جمعه 19 دی1393 - 6:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

متاسفانه پیش بینی های مهندس حمید درست از آب در اومد .
آقا مهدی ! دوست عزیز و گرامی
شما اگر یک نگاهی از ابتدای تاپیک تا الان داشته باشین ، متوجه خواهید شد که هیچ سوالی توسط مهندس حمید بی جواب گذاشته نشده و ایشون چنان جواب سوالات رو با استدلال های محکم و خلل ناپذیر میدن که هر خواننده ای حتی اگر سواد الکترونیک کمی داشته باشه، قانع میشه و البته به تحسین وا میداره. اینم عرض کنم خدمت شما که حتی اگر به فرض نزدیک به محال مهندس حمید این طرح رو از یه فلزیاب دیگه الهام گرفته باشن ، این اصلا مشکلی نداره و مساله اینجاست همون clone pi avr هیچ حرفی در مقابل این مدار برای گفتن نداره. تمام اختراعات طول تاریخ بشر با الهام از یه چیزی بوده. البته طراحی این مدار شگفت انگیز با این امکانات فوق العاده و این طراحی هوشمندانه در تمام بخش ها ، با امداد و الهام غیبی میسر نمیشه دوست من. تنها دانش بسیار تو این زمینه بویژه تسلط به کد نویسی و درک عمیق عملکرد سیستم های فلزیاب ، میتونه تاثیر داشته باشه نه یک کپی برداری ناشیانه از یک طرح دیگه.
شما از غرور مهندس حمید صحبت کردین و اینکه ایشون اینجا میخوان اطلاعات خودشون رو به رخ بکشن. تا حالا به این فکر نکردین که اینجا کجاست ؟ اینجا یه محیط مجازیه و هویت همگی ما با چند تا عدد و آی پی و در آخر یه عکس آواتار که هیچکدوم مال خودمون نیست مشخص میشه . به لطف قوانین کشور هم اگه هویت واقعی مهندس مشخص بشه که چند سال زندان رو شاخشه . محیط هم که کاملا مردونه هستش و شائبه خود نمایی کردن واسه جنس مخالف و از این حرفای بچه گونه هم که کلا منتفیه . تا حالا فکر نکردین که مهندس واسه چند تا عدد و رقم آدم نما میخواد غرور داشته باشه و خودشو به رخ بکشه ؟
اگه این انجمن به هر دلیل بسته بشه دیگه هیچ کس هیچ کسیو نمیشناسه مگر یه تعداد خیلی محدود. پس قطعا و یقینا هدف این بزرگوار که همه ما مدیون ایشون به عنوان یه استاد هستیم ، کمک به بچه ها و کوتاه کردن دست فروشندگان از خدا بی خبر بوده. همین یک دلیل برای اینکه قلب همه بچه های سایت از محبت ایشون مالامال بشه کافیه .
صحبت آخر بنده با شما و تمامی عزیزانی که مثل شما فکر میکنن !
شما اگر مدار ایشون رو بسازین و یه تست فقط چند دقیقه ای بگیرین ، به سادگی به نبوغ و دانش بالای طراحش ایمان میارین. پس نیازی نیست که کسی ازش تعریف یا بزرگنمایی کنه. کار خودش به اندازه کافی و فراتر از کافی ، بزرگ هست. اما طبق فرمایش مهندس حمید که فرمودن ، این مدار طراحی خودشونه و اینجا فقط رقابت سالم و علمی معنی پیدا میکنه . اینکه شما ایشون رو مثلا به خاطر کپی برداری از یه طرح یا کد نویسی با یه روش بخصوص یا هر چیز دیگه زیر سوال ببرین فقط یه معنی داره و اونم قصد و نیت سوء به منظور تخریب ایشون و کار ایشونه. هر چند که حداقل پیش من و یا کسانی که سیستم رو ساختن ، کاملا و صد در صد بی معنیه. اما شما با این کار و صحبت ها فقط دارین ادعا میکنین که بهتر از ایشون بلدین و مداری که شما بسازین بهتر خواهد بود . بنده پیشنهاد میکنم که از همین امروز کار طراحی مدار خودتون رو شروع کنین تا وارد رقابت سالم با ایشون بشین و بنده با وجودی که مطمئنم طراحی مهندس حمید نقص نداره و اگر هم داشته باشه توسط خودشون و نه کس دیگه ، برطرف خواهد شد ، حاضرم مدار شما رو بسازم . تو رقابت سالم بهتره دستاورد شخص به جای خودش صحبت کنه . وگرنه داد و بیداد و توهین و بی احترامی ، تنها نشونه ناراحتی و تلاش برای تخریبه. البته کلی عرض کردم.
صحبت آخر هم با مهندس حمید عزیز دارم !
مهندس جان تو این مدتی که تو انجمن شما عضویت داشتم ، حقیقتا از حضور شما به عنوان یک مدیر واقعی خوشحال بودم و توانایی های شما رو هم در اداره سایت و هم در پاسخگویی به سوالات بچه ها و از جمله خودم ، ستودم. انصافا به شما خیلی مدیونم. متاسفانه دنیای مجازی دست و بال آدم رو برای جبران محبت شما به کلی بسته . با تایپ چند تا جمله ساده هم که نمیشه حرف دل رو زد. فقط آرزو میکنم تو راهی که پیش گرفتین همیشه موفق باشین و انسان های بیشتری از دانش شما بهره مند بشن. حاصل سال ها تحصیل و تحقیق و شب نخوابی و البته جدیت و پشتکار شما رو که آمیخته با چاشنی سخاوت و معرفت و پاکدلیه ، ما به صورت فلزیاب پالسی فلزجو دریافت کردیم. مفت و مجانی . این خیلی حرفه . خیلی حرف .

به کام تو گردد سپهر بلند

دلت شاد باد و تنت بی گزند

جمعه 19 دی1393 - 8:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حامد جان لایک داره لایک برادر :-BD
lik lik lik :-BD
مرحبا مرحبا :-BD

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 19 دی1393 - 8:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
جناب mahdi8877 داداش شما که مریض هستید زیاد نمی تونید پست بذارید پس لطف کنید تایپیک رو به اختشاش نکشید. ولی باز اگه احساس میکنید حال شما خوب شده انشالله که از اول هم مشکلی نداشتید. اگر هم دارید خدا شما رو شفا بده . و چیزی تو استین دارید. :D برید یه تایپیک جدا گانه بزنید یه فلزیاب از خودت طراحی کن بذار تو سایت .حالا اگه طراحی نکردید از سورس کد اسمبلی فلزیاب clone pi avr هم کپی زدید. خوب جواب داد ما قبول داریم داداش .اینکه دیگه دعوا نمی خواد داداش
پس اقا مهدی اگه حالت خوبه یه تایپیک جدا گانه بزن حالا از هر جا کپی کردید مهم نیست .مهم نتیجه دادن تو کاووش هستش . اینطوری با مهندس حمید مسابقه بده .در ضمن تو سایت همسایه هم هنوز سوالات ابتدایی شما از استاد mee هستش . لطفا اینقدر به مهندس حمید گیر نده داداش .از دست من ناراحت نباش دوست من ولی لحن صحبت شما با مهندس حمید خوب نبود . از شما انتظار بیشتری داشتیم .انشالله شفا پیدا کنید .موفق باشید
خدا رو شکر ناصر هم نیستش. کسی ازش خبری نداره؟ :))

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 19 دی1393 - 10:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جدالی بس سنگين بين دو گروه ،،او کيست ؟؟ اينها که هستند ؟؟ گاهی تشويق و گاهی ستيز،،،ايا او فروشنده است !!! آيا اينها فروشنده اند !!! اينجا محيطی است به نام فضای مجازى .،،،، چه کسی راست ميگويد ،،آيا تعاريف اين شخص با خاطرفروشندگيست؟؟يا او يک کاووشگر است ،،،شايد بد باشد اسمشان را لاشخور گذاشت ،،،اما کسی چه ميداند شايد حتی من هم جزء آن لاشخور ها باشم که در انتظار يک لقمه آماده به انتظار نشسته ام و بازهم چه کسی ميداند آنها که تعريف و تمجيد ميکنند خود فروشنده اند،،تشويق و ستيز فيلمى از کارگردان معروف سينماى توهم جناب فلزياب ،برنامه امشب سينماهاى فروشگاههای محيط مجازى ،،دوستان اين فيلم رو واقعا نگاه کنيد بد نيست

جمعه 19 دی1393 - 11:16am
مدیر کل
مدیر کل

اقا مهدی ابتدا این رو عرض کنم هیچ کجای خطوط و کلمات شما حداقل نشان از بیماری فیزیکی نداره! خب خدا رو شکر. مشخص شد ظاهرا مشکل شما هم رفع شده و دوستان هم میتونن دستانی که ماههاست در پی دعا برای شفای شما بلند کردن کمی استراحت بدن بلکه تا چند روز دیگه تاپیک دیگری برای دعا برای امثال شما درست بشه و دوباره مشغول بشن!!! حالا از این گذشته ما که میدونیم شما این مدت کجا بودی و مشغول چه کارهایی بودی و بیماری و این چیزا هم بهانه ای بیش نبوده. ولی کلا از معرفت و انسانیت اونم برای کسی که خودش رو شیعه علی و سرباز امام زمان میدونه ؛ به دوره که شما چند ماه اینجا ملت رو علاف خودتون کردین درحالیکه از دوستان خودتون بمن خبر موثق میرسید فلانی حالش خوبه ولی نمیاد انجمن! حالا تا به گوش شما رسید که چنین پروژه ای اینجا در کار هست پس از دنبال کردن کار و دیدن نتایج و حتی مشخصا مطالعه فایل توضیحات بنده از قبل ؛ به بهانه عید تشریف آوردین مشکل فیوز بیت دوستان رو حل کنین! :D جالبه با یک نگاه تکبر آمیز هم فرمودین من که حالم خوش نیست و دیگه از مدار و برنامه نویسی و حتی ساخت بازنشست شدم ؛ دوستان فیلم این فلزیاب رو بذارن ببینم!!! عزیزم شما که سهله از شما زرنگ ترش هم با همچین کارهای مضحکی نمیتونه ما رو فریب بده. این همه مدت مریض بودی یهو خوب شدی تشریف اوردی وسط این معرکه چیزی هم گیر شما بیاد؟ نه دوست عزیز تشریف ببرین به همون بازیهای خودتون مشغول باشین. شما اگر قصدت کمک بود ؛ ده ها تاپیک در انجمن وجود داشت که حتی مستقیم از شخص شما سوال شد و پاسخشون رو نگرفتن! حالا چه دلیلی داره بعد این همه مدت شما حتی در این تاپیک بخوای یک سلام هم بکنی دیگه چه برسه به نظر و حتی دخالت؟! پس قصد و غرض شما مشخصه و اتفاقا اون چند خط اخر فایل توضیحات انگار بیشتر شامل امثال شما میشه!
در مورد EEPROM بله حرف بنده مشخصه که درسته ولی حرف شما درست نیست! کسی که برنامه ای به این عظمت رو مینویسه لنگ چند میلی ثانیه تاخیر وسط برنامه یا جابجایی کدها نیست که شما اسم از زمان بندی میاری! کسی که فرکانس 1 هرتز به 1 هرتز رو با دقت صدم هرتزی اونم در یک فلزیاب در میاره سواد زمان بندی کردنش خیلی از این بالاتره که امثال شما بخوان حتی در موردش نظر بدن! هر وقت نمونش رو جایی پیدا کردی میتونی بخودت فقط کمی جرات بدی در مورد زمان بندی با من صحبت کنی! حالا من نمیخوام در مورد کارهای عجیب و غریبی که توی این پروژه تا همینجای کار هم کردم توضیح بیشتری بدم چون نه برخلاف شما قصد خودنمایی دارم و نه کمکی به روند پروژه میکنه. وانگهی مشک آن است که ببوید!
اینکه از سورس کلون پای استفاده شده ؛ خب شما چرا این کار رو نمیکنی؟ اگر راست میگی و خیلی هم ادعا داری خب راه برای شما بازه! خیلی راحت میتونی شما هم همین کار رو بکنی. حالا صدها موردی که اینجا کار شده و اونجا وجود نداره از کجا اومده و امکانات منحصر بفرد از کجا دارن اضافه میشن و واقعا چه شباهتی در عملکرد وجود داره خدا میدونه و لابد شما!!! اتفاقا شما هستین که همیشه فقط ادعاتون شده و از فتوحات سخت افزاریتون تعریف کردین! وگرنه ما اینجا یک مدار از شما ندیدیم! شما حتی توان طراحی یک منو شبیه منوی این طرح رو ندارین. کما اینکه همون جناب اندی روسی هم اگر میتونست چنین منویی رو در بیاره خب این کار رو میکرد! شما که جای خود دارین. در واقع چالش شما و امثال شما در طراحی میتونه در سطح منو باقی بمونه. دیگه طراحی فلزیاب پیشکش! تمام افتخار شما هم حضور در تاپیک تی ال 12000 بود که ماشالا به 2 ماه نکشیده از فرط فشار کمک رسانی به مردم چند نوع بیماری پیدا کردین! نهایت هنر شما هم در حد تعویض یک ترانزیستوره که اونم در جایی که کار میکنین یاد گرفتین فقط از همین کارا بکنین!!! شما رو چه به طراحی و نظر دادن در مورد طرح دیگری؟ اصلا شما دیگه در چنین محدوده ای قرار نمیگیری تا زمانیکه یک مدار ازت منتشر نشده!
ماشالا به تشخیص سخت افزار که میگی تقریبا چنسه!!! حالا دقیقا کدوم قسمتش شبیه چنسه نمیدونم! این همه ما روی چنس کار کردیم اتفاقا نکته منفی این پروژه برای من همین بود که تقریبا از هیچ قسمتی از اون مدار نشد استفاده ای بکنم! اپ امپ که کلا چیز دیگست و جور دیگه هم کانفیگ شده و تغذیه منفی هم در کار نیست! ماسفت هم که منفی هست و جور دیگه درایو شده! میکرو هم که کلا یک چیز دیگست و بهرحال باید برنامه نویسی سنگینی براش میشد. حتی محاسبه مقاومت دمپینگ هم اگر دقت کنین تفاوت داشته! یعنی اونجا با محاسبه من 680 بهترین جواب رو میداد و اینجا 390 اهم! حالا شما میگی تقریبا چنسه؟ برادر من خودت یک مقاومت رو نمیتونستی روی همون مدار چنس عوض کنی! چنس هم اگر شد چنس و سر زبونها افتاد و در همه فروشگاهها و کیت فروشیها قرار گرفت و نون سفره این فروشنده ها شد از صدقه سر فعالیت بنده روی اون مدار بود! حالا شما میای میگی سخت افزار این مثل چنسه؟ جالبه از یک طرف چنس رو من بهینه کردم و توی ایران معروفش کردم و هم از طرفی این مدار هیچ شباهتی به چنس نداشته! اینم از سواد و دانش و اطلاعات شما و البته قصد خیرتون!!!
شب میلاد و این مسائل هم دیگه برای امثال شما شده بازیچه برای رسیدن به اهداف ریاکارانه خودتون! این بازیها رو دیگه برای من در نیارین. من خوب میدونم شما کی هستی ؛ کجا در محیط واقعی و همینطور مجازی فعالیت میکنی و با چه کسانی در این انجمن ارتباط داری و نوع ارتباطت حتی چی بوده! دیگه این حرفا رو جلو کسی بزن که اطلاع نداشته باشه.
رک که چه عرض کنم بی پرده میگم نه تنها در این تاپیک پست نذار بلکه اصلا اجازه نمیدم کلا در این انجمن فعالیتی هم بکنی! دیگه هم اینجا نیا! با هیچ ایدی! اون روز که خبر میدادن فلانی حالش خوبه و اینجا همه دعا میکردن و ملت توی تاپیکها ازت سوال میکردن ما رو تنها گذاشتی. الان اومدی مثلا چی بگی؟ یه چیزی هم این وسط گیر شما بیاد و افتخاری نصیبت بشه؟ نخیر تشریف ببر همون جایی که این مدت بودی! با احمق که طرف نیستی.
حالا برای سایر دوستان عرض کنم ؛ دیشب همزمان با حضور این اقا مهدی چند ایدی جدید ساخته میشه و در همون دقایق اولین پستشون رو در همین تاپیک مینویسن!!! در یکی از پستها ضمن تشکر از فعالیت های موثر آقا مهدی(!) ؛ پروژه بنده به تمسخر گرفته میشه! اونم همزمان با پستهای ایشون!!! دیگه خودتون حساب کنین داستان از کجا ها آب میخوره. این بازیها دیگه خیلی قدیمی شده. این تاپیک هم متعلق به بنده و پروژه شخصی من هست. این قدرت رو هم دارم که هر کاری خواستم بکنم. خیالم راحته و دستم بازه. خوبی طراحی به همینه که نیاز نداری با هر کس و ناکسی الکی بحث کنی. خیلی راحت از اولش گفتم در مباحث فنی این پروژه نه دخالت کنین و نه ایراد بگیرین! چیزی بلدین شما هم پروژه خودتون رو کار کنین. اینکه دیگه حرف نامعقولی نیست! ولی اگر حرفی به میان میاد از سر بیسوادی و ضعیف بودنشونه. همه اینها در عین اینکه سواد کافی ندارن ؛ تا دلتون بخواد ادعا و حسادت و ... دارن. همینه که وضعیت ما توی ایران شده این!

جمعه 19 دی1393 - 11:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان حالا برميگرديم به موضوع اصلي تاپيک
اين هم چنتا عکس از مدار من که هيچ سيم کشيي نداره ميخوام نظر مهندس رو بدونم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 19 دی1393 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
با تشکر از مهندس حمید :ymhug: دوستان عزیز خواهشا این تاپیک رو خراب نکنید برای کسانی مثل من که هدفش حفاریه چشم امیدمون به اینجاست دیگه خسته شدیم از ساخت مدار تنها مداری که نتیجه خوب داده همینه که جای پیشرفت زیاد داره اگر قصدتون خیره پس لطفا جو اینجارو خراب نکنید ^:)^

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 19 دی1393 - 12:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ayman alg , Qazwsxedc و 475 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure