انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:45pm

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام برادر مخلصیم : یک نفر یه شماتیک گذاشته بود از مهندس سوال کرده بود ایا میشه از این تقویت کننده پالس استفاده کرد ؟ مدارش سه تا bu508 داشت.
حذف شد !!! فکر کنم پشیمان شد خودش حذفش کرد :D
.................................................................
پیشنهاد بدی هم نبود ولی مهندس حمید اطلاع کامل داره نمیدانم :-? از این کیت ها من هم دیده ام میگن حدود 20 درصد برد را افزایش میده ، راست یا دروغ نمیدانم :-?
راستش به فکر زمان سربازی و جنگ و نقشه های غنیمتی از عراقی ها افتادم . میگم نکنه از همان نقشه های عراقی ها بود !! =))

آخرین بار توسط amiri11 در دوشنبه 22 دی1393 - 12:28pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 22 دی1393 - 12:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

:-? :-? :-?

دوشنبه 22 دی1393 - 12:20pm
مدیر سایت
مدیر سایت

هیچ سوالی در مورد این مدارات و مدارات فلزیاب نیست که از چشمان تیزبین مهندس حمید دور بمونه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 دی1393 - 12:25pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان بارها خواهش کردم تمنا کردم اگر قصد خیر دارین و به آینده این پروژه علاقه مند هستین در قسمت مدار دخالت نکنین و نظری هم ندین! طرحی دارین جاش اینجا نیست و در تاپیک دیگه دوستان میتونن تا دلشون میخواد در مورد مدارات دیگه نظر بدن! شاید بر خلاف سالها نظر دادن بالاخره چیزی از توش در اومد! فعلا این مدار رو بنده ارائه کردم و جواب خوبی هم داده. نه قصدی برای تغییر در مدار دارم و نه نیازی بهش هست. وانگهی وقتی در حد قویترین مداراتی که تا بحال ساختین داره جواب میده و در عین سادگی حداکثری این همه امکانات خاص هم داره ؛ ببخشید مگه مریضیم بخودمون زحمت بدیم کار رو خرابش کنیم؟! بعضی اشخاص هستن به ظاهر در قامت یک آدم فنی و علامه دهر وارد یک تاپیک میشن و نظر میدن ولی یا قصدشون خیر نیست و یا سهوا بحث رو به سمت دیگه میبرن! لذا بنده پستهای اینچنینی رو حذف میکنم. کسی هم اگر طرح و پروژه دیگری داره میتونه برای خودش در تاپیک دیگه ای کار کنه. در مورد این مدار طبیعتا بنده اجازه نمیدم.
بعضی دوستان فروشنده هم هستن که ظاهرا این چند وقت خیلی بهشون فشار وارد شده و تشریف میارن یکی به نعل و یکی به میخ میزنن! از یک طرف از این مدار تعریف میکنن و از طرفی مشخصا چیزهایی میگن که معلومه باز هم در آینده دنبال منافع شخصی خودشون هستن. به این دوستان عرض میکنم اینقدر ادمی مثل من رو ساده و احمق فرض نکنین! اخراج همگی شما از این انجمن برای من به سادگی چند کلیک موس هست و احدی هم از شما حمایتی نخواهد کرد! پس یک مقدار خودتون رو جمع و جور کنین و از کانال دیگه ای دنبال منافعتون باشین. من قصد جنگ و مبارزه بیش از حد با این فروشنده ها رو ندارم. ولی اگر با بعضی از پستها و گوشه کنایه ها و ادعاهای واهی از حدی فراتر برن جوری برخورد میکنم که دیگه جرات حضور در اینجا رو نداشته باشن! ماشالا همشون هم پرونده قطوری در این انجمن دارن!
بهرحال این مدار برای استفاده شخصی مصرف کننده در نظر گرفته شده و تمامی مسائلی که کار میشه در چارچوب همین هدف هست. خوشبختانه هم نظر این عزیزان تا این لحظه خیلی مثبت و امیدوار کننده بوده. حالا نظر کسی که صبح یک مدار میسازه و ظهر و غروب مداری دیگر و شب هم به ادعای خودش عازم کاوش میشه طبیعتا اینجا اهمیتی نداره چون دیگه همه میدونن این تیپ افراد کارشون چیه!

دوشنبه 22 دی1393 - 12:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس خسته نباشید: اتفاقا من هم منظور طرف را گرفتم و به شوخی اون پست را در جواب نوشتم.با تشکر

دوشنبه 22 دی1393 - 12:36pm
مدیر سایت
مدیر سایت

کاربران محترم
بعد این همه مدت دیگه باید همه شما با خصوصیات اخلاقی و هدف و نیت مهندس حمید عزیز آشنا شده باشید ، لطفاً دقت و رعایت بفرمائید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 22 دی1393 - 12:57pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
قبل از هر چیز از صمیم قلب از مهندس حمید عزیز تشکر میکنم و از اینکه حداقل ارتباطی حتی در حد نوشتاری با ایشون دارم واقعا به خودم میبالم.
فلزیاب پالسی فلزجو واقعا چیزی فراتر از تمام فلزیابهای منتشر شده ای هست که ما تا بحال باهاشون برخورد داشتیم.
کسانیکه تجربه ی فعالیت در انجمن های فلزیابی رو دارن و از دور یا نزدیک دستی در ساخت این ابزارها داشتن قطعا با ساخت این فلزیاب به هنر و تخصص سازندش پی میبرن و اون رو ستایش میکنن.
من تجربه های خودم رو در ساختن فلزیابهای زیادی کنار هم قرار دادم و شاهد سنگینی کفه ی ترازو به نفع فلزیاب پالسی فلزجو بودم.
مشهورترین مداراتی که در نت هستن و پیدا میشن و همه هم باهاشون سر و کله زدیم واقعا در برابر این فلزیاب حرفی برای گفتن ندارن.
فلزیابهای مثل توباکس شاشو و دلتاپالس و چنس و 12 رگولاتور ( با تمام ورژنهای مختلف ) و.... رو که خودم تجربه ساختشون رو داشتم واقعا در برابر این فلزیاب هیچ حرفی ندارن و تمام تجربیات تلخ گذشتمو من فراموش کردم و واقعا از ساختن فلزیاب فلزجو خیلی خوشحالم.
از طرفی اگردوستان تجربه ی کار با سیستم های شرکتی رو هم داشته باشن باز هم متوجه ارزشمندی این فلزیاب سبک و صد البته توانمند خواهند شد.
در کل امکاناتی که مهندس حمید عزیز در این سیستم گنجوندن واقعا فراتر از نیازهای هر کاوشگری هستن و امیدوارم باز هم شاهد نوآوری ایشون باشیم.
صدالبته که سادگی توضیحات ایشون رو درباره ی ساخت از صفر تا صد و همچنین توضیحات مربوط به عملکرد رو نمیشه بسادگی از کنارش گذشت و قطعا اگر و فقط اگر هر شخصی به فایلهای راهنمای ایشون مراجعه کنه امکان نداره در ساخت با مشکلی روبرو بشه.
ثبات این سیستم آدم رو به وجد میاره واقعا و بردش هم که کاملا چیز دلبخواهی هست و بسته به میل اپراتور میشه قدرتش رو اینقدر افزایش داد که حتی به کوچکترین تغییرات محیط هم واکنش نشون بده.
پیروز باشید
پیوست:
fpim.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

دوشنبه 22 دی1393 - 1:46pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون کوهیار عزیز شما لطف دارین. ایشالا موفق باشین. :ymhug:

دوشنبه 22 دی1393 - 2:15pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
اقا حمید من بعد از خراب شدن مدار اولم توسط کاوشگران ~X( مداردوم روتموم کردم ویکی دو روزدیگه کاملش میکنم چون میخوام لوپش رو خیلی دقیق و با حوصله درست کنم اینم عکس از باکس دستگاه

سلام دوستان
ابی جان خیلی شیک و عالی شده .
راستی میشه در مورد برش و طرح پانل توضیح بدین ؟
منظورم اینه که کجا این کار رو میکنن و با چه قیمتی؟
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 22 دی1393 - 2:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد حميد عزيز
ممنون از راهنماييتون چشم چك ميكنم و به اطلاع ميرسونم
خيلي گلي استاد @};- @};- @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

دوشنبه 22 دی1393 - 3:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 123 , 124 , 125 , 126 , 127 , 128 , 129 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hamid20 , Saeed020 و 549 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure