درود
قبل از هر چیز از صمیم قلب از مهندس حمید عزیز تشکر میکنم و از اینکه حداقل ارتباطی حتی در حد نوشتاری با ایشون دارم واقعا به خودم میبالم.
فلزیاب پالسی فلزجو واقعا چیزی فراتر از تمام فلزیابهای منتشر شده ای هست که ما تا بحال باهاشون برخورد داشتیم.
کسانیکه تجربه ی فعالیت در انجمن های فلزیابی رو دارن و از دور یا نزدیک دستی در ساخت این ابزارها داشتن قطعا با ساخت این فلزیاب به هنر و تخصص سازندش پی میبرن و اون رو ستایش میکنن.
من تجربه های خودم رو در ساختن فلزیابهای زیادی کنار هم قرار دادم و شاهد سنگینی کفه ی ترازو به نفع فلزیاب پالسی فلزجو بودم.
مشهورترین مداراتی که در نت هستن و پیدا میشن و همه هم باهاشون سر و کله زدیم واقعا در برابر این فلزیاب حرفی برای گفتن ندارن.
فلزیابهای مثل توباکس شاشو و دلتاپالس و چنس و 12 رگولاتور ( با تمام ورژنهای مختلف ) و.... رو که خودم تجربه ساختشون رو داشتم واقعا در برابر این فلزیاب هیچ حرفی ندارن و تمام تجربیات تلخ گذشتمو من فراموش کردم و واقعا از ساختن فلزیاب فلزجو خیلی خوشحالم.
از طرفی اگردوستان تجربه ی کار با سیستم های شرکتی رو هم داشته باشن باز هم متوجه ارزشمندی این فلزیاب سبک و صد البته توانمند خواهند شد.
در کل امکاناتی که مهندس حمید عزیز در این سیستم گنجوندن واقعا فراتر از نیازهای هر کاوشگری هستن و امیدوارم باز هم شاهد نوآوری ایشون باشیم.
صدالبته که سادگی توضیحات ایشون رو درباره ی ساخت از صفر تا صد و همچنین توضیحات مربوط به عملکرد رو نمیشه بسادگی از کنارش گذشت و قطعا اگر و فقط اگر هر شخصی به فایلهای راهنمای ایشون مراجعه کنه امکان نداره در ساخت با مشکلی روبرو بشه.
ثبات این سیستم آدم رو به وجد میاره واقعا و بردش هم که کاملا چیز دلبخواهی هست و بسته به میل اپراتور میشه قدرتش رو اینقدر افزایش داد که حتی به کوچکترین تغییرات محیط هم واکنش نشون بده.
پیروز باشید