انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 5:36pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 , 200 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام خدمت مهندس حمید من دستگاه را درست کردم و در همان استارت اول بدون مشکل شروع به کار کرد ونتیجه تستها در منزل{تست در هوا}به این صورت هست.
با تنظیمات پیش فرض لوپ60 دیلی24
حساسیت17 سکه500در40
فیبر مسی 30در20 که 8در7.5 سانت ازش در اوردم را در 140
درکامپیوتر 40در40در135
کاسه استیل16در16در104
سینی روی36سانتی در 68
قوطی شیر خشک که نصفحه بود در100
قوطی ربع کیلوی جای رنگ در95

حساسیت 18
سکه500در44
فیبر مسی 30در20 که 8در7.5 سانت ازش در اوردم را در 155
درکامپیوتر 40در40در150
کاسه استیل16در16در118
سینی روی36سانتی در 72
قوطی شیر خشک که نصفحه بود در105
قوطی ربع کیلوی جای رنگ در100

حساسیت19
سکه500در48
فیبر مسی 30در20 که 8در7.5 سانت ازش در اوردم را در 160
درکامپیوتر 40در40در155
کاسه استیل16در16در120
سینی روی36سانتی در 75
قوطی شیر خشک که نصفحه بود در115
قوطی ربع کیلوی جای رنگ در105

حساسیت 20
سکه500در55
فیبر مسی 30در20 که 8در7.5 سانت ازش در اوردم را در 165
درکامپیوتر 40در40در160
کاسه استیل16در16در150
سینی روی36سانتی در 80
قوطی شیر خشک که نصفحه بود در120
قوطی ربع کیلوی جای رنگ در110

امیدوارم که نتیجه خوب بوده باشه تا زمانی که فرصت پیش بیاد ونتیجه تستها در کاوش واقعی را بیان کنم

باز هم از مهندس حمید عزیز تشکر می کنم

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 3 بهمن1393 - 5:37pm
مدیر سایت
مدیر سایت

hamedkk نوشته است:
البته گفتن یک جمله نباید باعث امیدواری یا نا امیدی بشه.
جناب امیری . نیاز به تست نیست. من بیش از صد بار این مساله رو امتحان کردم. کاهش حساسیت تا حدود 16 خیلی تو عمق زنی تاثیر نداره. اگر این مساله برای شما صدق نمیکنه ، باید ایراد رو تو یه جای دیگه جستجو کنین. لوپ یا خود مدار

دوستان در شرايط خانگي تست كردن با توجه به نويز و وجود وسايل فلزي اطراف دستگاه سعي ميكنه اثرات نويز و فلزات اطراف رو بصورت اتومات كاهش به همين خاطر بعد از بالانس دستگاه و زدن كليد ok بعد از چند ثانيه مقداري افت برد داشته ، كه اين موضوع در بعضي تستهاي زيرخاك با لوپهاي كوچيك محسوس بوده ، به نظر بنده بالوپهاي بزرگ نبايد افت برد داشته باشيم !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 3 بهمن1393 - 5:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقا مهدی عزیز : خسته نباشی برادر :ymhug:
کاملا حرفت درسته . برای لوپ های بزرگ افت برد کمتر و برای کوچک افت برد بیشتری داریم و این طبیعیه . چیزی که مد نظر این حقیره اینه : درصد افت برد هایی که به منظور خنثی سازی اثرات زمین و ........ بین سنس 20 و 19 و 18 و 17 و 16وجود داره کمتر بشه و اگر زمین مورد نظر خیلی الوده باشه روی سنس های 15 به پایین تعریف بشه . با تشکر
مدار این توانایی را داره و تصمیم گیری نهایی با مهندسه. وظیفه ما انتقال دادن نظرات به ایشان است.

آخرین بار توسط amiri11 در جمعه 3 بهمن1393 - 5:52pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 3 بهمن1393 - 5:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای امیری عزیز. من نگفتم تاثیر نداره. گفتم خیلی تاثیر نداره. از دست دادن حدود 15 درصد از عمق زنی در مقابل بدست آوردن ثبات ، کاملا منطقیه. در ضمن محیط و شرایط تست رو هم در نظر بگیرین. بنده این تست رو در بیابان و البته در حالی که لوپ رو چند سانت از زمین فاصله دادم و بالانس کردم و به صورت تست در هوا انجام دادم. تغییر از حساسیت 18 به 16 تاثیر زیادی در عمق زنی نداره.
ترجیح میدم خود مهندس حمید در این باره اظهار نظر کنن

جمعه 3 بهمن1393 - 5:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamedkk نوشته است:
آقای امیری عزیز. من نگفتم تاثیر نداره. گفتم خیلی تاثیر نداره. از دست دادن حدود 15 درصد از عمق زنی در مقابل بدست آوردن ثبات ، کاملا منطقیه. در ضمن محیط و شرایط تست رو هم در نظر بگیرین. بنده این تست رو در بیابان و البته در حالی که لوپ رو چند سانت از زمین فاصله دادم و بالانس کردم و به صورت تست در هوا انجام دادم. تغییر از حساسیت 18 به 16 تاثیر زیادی در عمق زنی نداره.
ترجیح میدم خود مهندس حمید در این باره اظهار نظر کنن

................................................................
لطفا با گروند off نیز تست کن ایا واقعا تاثیر زیادی حساسیت 16 به 18 در عمق زنی نداره ؟!! :-o
البته حامد جان به نوعی حرف منو تایید کردیدا :D اینکه می گویید 15% افت برد ..... در 2 متر 15 درصد میشه 30 سانت . من هم گفتم حدود 40 سانت افت برد داریم البته با گروند off ولی در گروند روشن افت برد حدود 15 درصده .
بنابراین صحبت های قبلی این حقیر( یک پست بالاتر) در مورد فواصل سنس و افت بردهاشون منطقی بنظر میرسه. با تشکر
...............................................................................................................................................
همچنین این حقیر نتایج و حقایق را بیان میکنم ،هر چند شاید !کسانی ناراحت بشوند ! ولی هدف این حقیر صرفا انتقال دیتای صحیح به مهندس عزیز به منظور بهینه کردن مدار می باشد. و اگر اشکالی ببینیم واقعیت را بیان می کنم و مطمئن هستم شخص مهندس ناراحت که نمیشن هیچ ، خوشخال نیز میشوند. البته مهندس نیز زیرک تر از این حرفاست خودشان تست می کنند اگر موضوعی واقعیت داشته باشه در ورژن های بعدی انرا اصلاح میکنند. با تشکر مجدد

جمعه 3 بهمن1393 - 5:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان خسته نباشین.هیج دوستی نتونسته یک فیلم از تستش بگیره وبزاره تو نت که ببینیم این فلز یاب تو چه مرحله هستش فقط دوستان باکلمات بازی می کنن چیزی عملی اراعه بدین که لا اقل دلمون خوشحال شه. ممنون از لطفتتون

جمعه 3 بهمن1393 - 6:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
اینم تصاویر لوپ 40 سانتی تخت و 50 سانتی عنکبوتی و همینطور لوپ 1 در 1 مدل لورنزی 8 تیکه که همگی رو برای استفاده مشترک چنس و تی ال ساختم :-Q

سلام جناب کیبورد
میشه بفرمایید دسته هارو با چی ساختین؟

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

جمعه 3 بهمن1393 - 7:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

talar نوشته است:
سلام جناب amir6m ممكنه بفرماييد از چند دور سيم استفاده كرديد

پیوست:
IMG_۲۰۱۵۰۱۲۳_۱۹۳۳۴۲.jpg

پیوست:
IMG_۲۰۱۵۰۱۲۳_۱۹۲۹۰۵.jpg

پیوست:
IMG_۲۰۱۵۰۱۲۳_۲۰۰۶۳۹.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

جمعه 3 بهمن1393 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد حمید عزیز
همونجور که استاد بینا هم گفتن ماسعله خارج شدن بالانس برای ایشون هم تو چشمه و برای من هم همینطور
البته میدونم که این جریان به رطوبت زمین برمیگرده ولی اگه به قول استاد بینا بشه که به سیستم یه گزینه اتو بالانس اضافه بشه که با غیر فعال کردنش به همین حالت اولیه برگرده خیلی خوب میشه که فکر میکنم در کار کردن تو زمینهای مرطوب هم عملکرد دستگاه بهتر میشه و با غیر فعال کردنش هم حالت حفره زنی هم حفظ میشه
البته در حد یه پیشنهاده و استادی شما رو میطلبه
استاد عزیز پیروز و کامروا باشید @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 3 بهمن1393 - 8:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان منم امروز رفتم بیرون.
شروع کار با تنظیمات پیش فرض همراه با سروصدا بود.
یه کم حساسیت رو که کم کردم روی ۱۶ صدا کم شد .
ولی باز با بالا پایین شدن لوپ صدای اضافه داشتم.
ولی هیچ فلز کوچکی رو هم جا ننداخت .هر چی میزد یه فلزی بود.

اگه حذف اهن سطح ایجاد بشه خیلی عالی درمیاد.
یه کم لوپم سنگین در اومده ،دوستان ایده ای برای سبک درست کردنش ندارند.

جمعه 3 بهمن1393 - 9:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 194 , 195 , 196 , 197 , 198 , 199 , 200 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ak7799 و 161 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure