hamedkk نوشته است:
آقای امیری عزیز. من نگفتم تاثیر نداره. گفتم خیلی تاثیر نداره. از دست دادن حدود 15 درصد از عمق زنی در مقابل بدست آوردن ثبات ، کاملا منطقیه. در ضمن محیط و شرایط تست رو هم در نظر بگیرین. بنده این تست رو در بیابان و البته در حالی که لوپ رو چند سانت از زمین فاصله دادم و بالانس کردم و به صورت تست در هوا انجام دادم. تغییر از حساسیت 18 به 16 تاثیر زیادی در عمق زنی نداره.
ترجیح میدم خود مهندس حمید در این باره اظهار نظر کنن
................................................................
لطفا با گروند off نیز تست کن ایا واقعا تاثیر زیادی حساسیت 16 به 18 در عمق زنی نداره ؟!!
البته حامد جان به نوعی حرف منو تایید کردیدا

اینکه می گویید 15% افت برد ..... در 2 متر 15 درصد میشه 30 سانت . من هم گفتم حدود 40 سانت افت برد داریم البته با گروند off ولی در گروند روشن افت برد حدود 15 درصده .
بنابراین صحبت های قبلی این حقیر( یک پست بالاتر) در مورد فواصل سنس و افت بردهاشون منطقی بنظر میرسه. با تشکر
...............................................................................................................................................
همچنین این حقیر نتایج و حقایق را بیان میکنم ،هر چند شاید !کسانی ناراحت بشوند ! ولی هدف این حقیر صرفا انتقال دیتای صحیح به مهندس عزیز به منظور بهینه کردن مدار می باشد. و اگر اشکالی ببینیم واقعیت را بیان می کنم و مطمئن هستم شخص مهندس ناراحت که نمیشن هیچ ، خوشخال نیز میشوند. البته مهندس نیز زیرک تر از این حرفاست خودشان تست می کنند اگر موضوعی واقعیت داشته باشه در ورژن های بعدی انرا اصلاح میکنند. با تشکر مجدد