pastoo نوشته است:
درود به همگی
تست در هوای سینی استیل قطر 30 سانتی با لوپ یک در یک از فاصله دومتر و ده سانتی با این تنظیمات سنس شد:
فرکانس 140
پهنای پالس 150
دیلی دستی +4
دیلی اتومات لوپ 20
بازه انتگرال 44
گراند 2
حساسیت 17
فاصله از زمین 20 سانت
البته تست رو زمین هم فراموش نشد که با همین تنظیمات یه محوطه 500 متر مربعی که نم نم بارونی هم روش می بارید و گِل خیلی نرمی هم داشت رو بدون هیچ بوق اضافی و حتی خارج شدن از بالانس راحت کاوش میشد که خلاصه نقطه ای رو شروع به بوق زدن کرد که مشخص شد قبلن همونجا رو کنده بودن و به گور خانوادگی برخورده بودن و غیر استخوان هم چیز دیگه ای پیدا نکرده بودن.
ادامه ی کاوش رو رفتیم یه چندصد متری دورتر از این مکان با همان شرایط زمین یعنی جنس خاک و نرمی گِل و همان شدت بارش بر روی زمین ولی یه محوطه گورستان قدیمی با قبرهای فشرده که به لطف فلزجویان هیج جای سالمی ازش باقی نمونده بود و موارد با ارزش زمین ازش خارج شده بود چون همراهم با چند دستگاه پالسی شرکتی و حتی یه نمونه تصویری که به گفته خودش اونجا رو جستجو کرده بود هیچ موردی!!! رو اونجا پیدا نکرده بود. خلاصه اینکه وقتی با همون تنظیمات قبلی وارد اونجا شدیم انگار که دستگاه افسار بریده بود و هرجایی رو که قبلن نکنده بودن رو با سنس قوی بوق میزد، حساسیت رو کم میکردم یا گراند رو زیاد میکردم و فرکانس و پالس رو تا 20 واحد کم یا زیاد کردم ولی بوق حتی بعضی جاها یکسره میشد و حتی با زدن دکمه پایین هم قطع نمیشد. کار به جایی رسید که دیگه داشتم به دستگاه شک میکردم و حتی این صدای بوق حسابی اعصاب همراهم رو به هم ریخته بود طوری که چندتا حرف هم بار این دستگاه کرد. کلن مجبور شدم خارج از اونجا دستگاه رو تست کنم تا مطمئن شم دستگاه ثبات خودش رو داره که همینطوری هم بود.
آقا حمید به نظرتون ممکنه این بوق ها علتش از استخوان یا سفالی باشه که تو قبراست یا دلیل دیگه ای داره؟
یه مورد خیلی مهم راجب دستگاهم اینه که بعضی اوقات که لوپ بهش وصل نیست به جای پیغام کویل ارور، به صورت تصادفی لوپ رو با دیلی تصادفی پیدا میکنه و هربار هم که دکمه پایین رو میزنم یه دیلی متفاوت نشون میده تا اینکه پس از جند بار زدن دکمه پایین دوباره کویل ارور میده ولی وقتی لوپ بهش وصله دیلی رو با عدد ثابت 20 نشون میده. این مورد علتش چی میتونه باشه چون میترسم اشکالی تو مدارم باشه یا قطعه ای مشکل داشته باشه! آیا نصب باطری کنار برد داخل باکس فلزی میتونه ربطی به این مشکل داشته باشه؟
تست شما بنظر من خوب بوده. بنظرم میتونین تا 10 درصد هم قویتر جواب بگیرین! دیگه بستگی به تنظیمات و کیفیت قطعات و بخصوص لوپ هم داره.
کاوش شما روی زمین هم بنظرم خوب بوده. البته بنده کار در قبرستان و این جور چیزها رو توصیه نمیکنم و این سیستم برای اینجور کارها طراحی نشده!

بهرحال تشخیص فلز از روی قدرت سنس که با درجه سنس نشون داده میشه و همینطور ناحیه ای که سنس وجود داره تجربی هست و در مورد دیلی هم عرض کردم در این شرایط دیلی بالا اگر همون قدرت سنس رو به شما داد و حتی قویتر سنس کرد تقریبا میشه مطمئن شد که فلز هست! در واقع این روش خوبی برای تشخیص فلز از سفال و امثالهم میتونه باشه که یک بار با دیلی پایین تر و یک بار با دیلی بالا تست بشه.
البته توجه هم داشته باشین در جایی اینچنینی ؛ شما وقتی از روی یک حفره به روی جایی که حفره زیرش نیست میرین فلزیاب ها اعلام سنس فلز میکنن! دیگه کار کردن در چنین شرایطی مشکل هست و به تجربه نیاز داره.
در مورد پیغام تصادفی خطای لوپ یا برعکس ؛ این مساله به علت نویز میتونه باشه. اگر فرکانس و پهنای پالس درست تنظیم باشن بنظر من مشکلی نیست. تنظیماتی که شما گفتین حداقل از نظر نویز برق شهر بنظر من زیاد خوب نیست. تنظیمات پیش فرض برای مواجهه با این نویز مناسب ترن.
نصب باطری در کنار مدار داخل جعبه نه تنها مشکلی نداره بلکه بهتر هم هست!