انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 8 اردیبهشت1404 - 1:51pm

پاسخ به موضوع  [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 196 , 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص مساله کم شدن برد در دفعات بعدی یا کم و زیاد شدن برد توضیح مفصلی دارم که خواهش میکنم دوستان خوب دقت کنن!
ابتدا فرض رو بر فعال بودن گزینه گراند میذاریم. در صورتی که گراند فعال باشه ؛ سیستم تطبیق تدریجی با شرایط مختلف از جمله دور و نزدیکی به زمین رو خواهد داشت. تبدیل مکرر علامت _ و ! به همدیگه نشانه فعالیت این سیستم هست. هر چند نویز هم میتونه کمی اثر داشته باشه. سیستم گراند به این صورت عمل میکنه که در درجات کمتر در مدت زمان کمتری تطبیق انجام میشه و بالانس تدریجا تغییر میکنه. در حالیکه در درجات بالا این تطبیق کند تر هست. عملا برای سرعت کاوشهای مختلف و سایز لوپهای مختلف ممکنه درجات متفاوتی مناسب تر باشه که اپراتور باید این رو خودش تست کنه. پس کم شدن برد پس از سنس اولیه بدلیل نزدیک شدن تدریجی و کند فلز به لوپ هست! در عین حال بعد از سنس اولیه نیاز به میزان زمان کوتاهی هست تا بالانس تدریجی انجام بشه و دستگاه به آستانه قبلی برگرده. میزان این زمان بسته به درجه گراند میتونه از چند دهم ثانیه تا حدود 3 ثانیه باشه! فکر میکنم رنج زمانی کاملا مناسبی هم هست. ولی اگر دوستان توقع داشته باشن سریع تر از این باشه بنظرم زیاد معقول نیست و میتونن گزینه گراند رو روی 1 بذارن تا حداکثر 0.5 ثانیه بیشتر طول نکشه! اما مشکل اینجاست که این سیستم همونطور که در سنس مجدد باید عمل کنه در سنس اولیه هم باید جوری عمل کنه که در عین برقراری سکوت ؛ برد حداکثری وجود داشته باشه.
حالت دیگه غیر فعال بودن گراند هست. در این حالت هیچ سیستم اتوماتیک بالانسی اعمال نمیشه و بالانس صرفا در لحظه زدن دکمه بالانس انجام میگیره. در واقع این روش کاملا دستی هست. دوستان باید آزمایش کنن اگر در این حالت پس از سنس اولیه هر مشکلی اعم از کاهش برد یا برعکس ادامه بوق و خارج شدن سیستم از بالانس دارن ؛ قطعا اشکال از مدارشون هست! احتمال داره مشکل از یکی از خازنها یا آیسی 357 یا حتی کیفیت بد مونتاژ باشه. وگرنه با گراند خاموش پس از سنس نباید هیچ مشکلی پیش بیاد. البته باید تاکید کنم گراند خاموش باید حتما وقتی مورد استفاده قرار بگیره که مدار به اندازه کافی گرم شده باشه و به تعادل گرمایی رسیده باشه. وگرنه گرم و سرد شدن قطعات باعث به هم خوردن بالانس در درجات حساسیت بالا میشه. هر چند در درجات حساسیت پایین تر این مشکل هم تقریبا وجود نخواهد داشت.
در واقع بنظر میرسه یکی از اصلی ترین مشکلات دوستان روی تنظیم درجه حساسیت هست!!! بنده در پست قبلی درجه حساسیت رو توضیح دادم. اصولا هم قرار نیست شما هر فلزیابی رو روی حداکثر درجه حساسیت بتونین تنظیم کنین و جواب ایده آل بگیرین. اگر اینطور بود که فقط یک درجه میذاشتیم! ولی همه فلزیاب ها این تنظیم رو دارن. حتی روی حساسیت 15 هم بردی بدست میاد که با برد نهایی فلزیاب چنس و بسیاری فلزیاب ها برابری میکنه یا حتی بیشتر هم هست. درجات حساسیت بالا نیاز به ملاحظات بسیار زیادی داره تا درست جواب بده. بعنوان مثال اگر گفته میشه مداری مثل BRN ثبات و عملکرد خوبی داره بخاطر قدرت و حساسیت کمش هست! در صورتیکه قدرت نهایی اون مدار معادل درجه حساسیت 10 در طرح ماست! حالا شما اگر حساسیت رو روی 10 بذارین میبینین چقدر همه چیز عالیه. در شرایطی که حساسیت 10 خودش معادل 70 درصد از برد نهایی این فلزیاب هست که رقم کمی هم نیست! پس در واقع خیلی از این مسائل بستگی به دید واقع بینانه خود دوستان نسبت به فلزیاب و فلزیابی داره.

جمعه 3 بهمن1393 - 11:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان ممنون از توضیحات کامل و آموزنده شما @};-

جمعه 3 بهمن1393 - 11:21pm
مدیر کل
مدیر کل

2840644 نوشته است:
سلام دوستان بنده به یک نتیجه رسیدم دیشب برای تست دستگاه رو به یک منطقه سرد کوهستانی بردم که به دلیل بارش برف شب قبل البته برف بصورت خیلی کم روی زمین قرار داشت چون تقریبا نیمه شب بود درجه حرارت تقریبا 4 درجه زیر صفر بود که در این شرایط دستگاه خیلی نا ارام بود و سرو صدای زیادی داشت که تقریبا خطای زیادی داشت منتها امروز دستگاه رو در منزل و جای خشک با درجه حرارت 25 درجه بالای صفر تست کردم که اصلا مشکلی نداشت و اروم بود بنده فکر میکنم در این فصل از سال در نقاط شمالی یا سردسیر کشور امکان تست دستگاه که بصورت دقیق باشه نیست و تستها باید در جاهای سرپوشیده با ارتفاء سقف زیاد و بدون وجود فلزات در اطراف دستگاه باشه که فکر میکنم چنین جایی خیلی کم پیدا بشه در ضمن جناب حمید عزیز یک سوال داشتم تا اونجایی که بنده میدونم فرکانسها و امواج مختلف تقریبا میشه گفت همشون نمیتونن به خوبی از شیشه عبور کنن ایا میشه از پشم شیشه که الیافی از شیشه هست برای عایق کردن لااقل پشت و کنار لوپ جهت حذف نویز استفاده کرد و ایا میشه از همین الیاف برای عایق حرارت و حذف نویز خود برد دستگاه استفاده کرد؟ :-?

خسته نباشین.
در مورد سرما فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه. ولی توجه بکنین که اصولا بسیاری از قطعات معمول الکترونیک با دمای کار زیر صفر درجه مشکل دارن! مثلا میکروکنترلر همینطور هست و ایسی 357 هم همینطوره. مگر اینکه همه قطعات رو به مفهوم واقعی کلمه نظامی بگیرین! مفهوم واقعی نظامی هم یعنی باید بتونن تا 40- درجه زیر صفر هم کار کنن! چنین چیزی دیدین سلام برسونین! :D بهرحال دیگه پیدا کردن قطعاتی که چنین توانایی عملکرد ترمودینامیکی داشته باشن ارتباطی به مدار نداره. همین که مدار دارای قطعات کمی هست شانس شما رو بیشتر میکنه که بتونین تک تک قطعات رو نوع مرغوب بگیرین. در زمینه 357 که توضیح دادیم و کلا اصلش سخت گیر میاد چه برسه به نظامی واقعیش! در مورد میکرو هم پسوند PN نظامی هست و تقریبا دارای مشخصات دمایی مطلوب شماست که بنده در بازار خودمون ندیدم!
در زمینه شیشه هم مشکلی وجود نداره. امواج فلزیاب به خوبی از شیشه عبور میکنن. ولی پشم و شیشه بنظر من تاثیری روی نویز نداره! حتی گرافیت هم تاثیر کمی روی نویز داره و بیشتر بدلیل حذف اثرات زمینی و حالت خازنی بین لوپ و زمین هست که ثباتش رو افزایش میده. ولی طبیعتا بعنوان عایق حرارتی مشکلی نداره و میتونین استفاده کنین.

جمعه 3 بهمن1393 - 11:31pm
مدیر کل
مدیر کل

pastoo نوشته است:
درود به همگی
تست در هوای سینی استیل قطر 30 سانتی با لوپ یک در یک از فاصله دومتر و ده سانتی با این تنظیمات سنس شد:
فرکانس 140
پهنای پالس 150
دیلی دستی +4
دیلی اتومات لوپ 20
بازه انتگرال 44
گراند 2
حساسیت 17
فاصله از زمین 20 سانت
البته تست رو زمین هم فراموش نشد که با همین تنظیمات یه محوطه 500 متر مربعی که نم نم بارونی هم روش می بارید و گِل خیلی نرمی هم داشت رو بدون هیچ بوق اضافی و حتی خارج شدن از بالانس راحت کاوش میشد که خلاصه نقطه ای رو شروع به بوق زدن کرد که مشخص شد قبلن همونجا رو کنده بودن و به گور خانوادگی برخورده بودن و غیر استخوان هم چیز دیگه ای پیدا نکرده بودن.

ادامه ی کاوش رو رفتیم یه چندصد متری دورتر از این مکان با همان شرایط زمین یعنی جنس خاک و نرمی گِل و همان شدت بارش بر روی زمین ولی یه محوطه گورستان قدیمی با قبرهای فشرده که به لطف فلزجویان هیج جای سالمی ازش باقی نمونده بود و موارد با ارزش زمین ازش خارج شده بود چون همراهم با چند دستگاه پالسی شرکتی و حتی یه نمونه تصویری که به گفته خودش اونجا رو جستجو کرده بود هیچ موردی!!! رو اونجا پیدا نکرده بود. خلاصه اینکه وقتی با همون تنظیمات قبلی وارد اونجا شدیم انگار که دستگاه افسار بریده بود و هرجایی رو که قبلن نکنده بودن رو با سنس قوی بوق میزد، حساسیت رو کم میکردم یا گراند رو زیاد میکردم و فرکانس و پالس رو تا 20 واحد کم یا زیاد کردم ولی بوق حتی بعضی جاها یکسره میشد و حتی با زدن دکمه پایین هم قطع نمیشد. کار به جایی رسید که دیگه داشتم به دستگاه شک میکردم و حتی این صدای بوق حسابی اعصاب همراهم رو به هم ریخته بود طوری که چندتا حرف هم بار این دستگاه کرد. کلن مجبور شدم خارج از اونجا دستگاه رو تست کنم تا مطمئن شم دستگاه ثبات خودش رو داره که همینطوری هم بود.

آقا حمید به نظرتون ممکنه این بوق ها علتش از استخوان یا سفالی باشه که تو قبراست یا دلیل دیگه ای داره؟
یه مورد خیلی مهم راجب دستگاهم اینه که بعضی اوقات که لوپ بهش وصل نیست به جای پیغام کویل ارور، به صورت تصادفی لوپ رو با دیلی تصادفی پیدا میکنه و هربار هم که دکمه پایین رو میزنم یه دیلی متفاوت نشون میده تا اینکه پس از جند بار زدن دکمه پایین دوباره کویل ارور میده ولی وقتی لوپ بهش وصله دیلی رو با عدد ثابت 20 نشون میده. این مورد علتش چی میتونه باشه چون میترسم اشکالی تو مدارم باشه یا قطعه ای مشکل داشته باشه! آیا نصب باطری کنار برد داخل باکس فلزی میتونه ربطی به این مشکل داشته باشه؟

تست شما بنظر من خوب بوده. بنظرم میتونین تا 10 درصد هم قویتر جواب بگیرین! دیگه بستگی به تنظیمات و کیفیت قطعات و بخصوص لوپ هم داره.
کاوش شما روی زمین هم بنظرم خوب بوده. البته بنده کار در قبرستان و این جور چیزها رو توصیه نمیکنم و این سیستم برای اینجور کارها طراحی نشده! :-w :-ss :D بهرحال تشخیص فلز از روی قدرت سنس که با درجه سنس نشون داده میشه و همینطور ناحیه ای که سنس وجود داره تجربی هست و در مورد دیلی هم عرض کردم در این شرایط دیلی بالا اگر همون قدرت سنس رو به شما داد و حتی قویتر سنس کرد تقریبا میشه مطمئن شد که فلز هست! در واقع این روش خوبی برای تشخیص فلز از سفال و امثالهم میتونه باشه که یک بار با دیلی پایین تر و یک بار با دیلی بالا تست بشه.
البته توجه هم داشته باشین در جایی اینچنینی ؛ شما وقتی از روی یک حفره به روی جایی که حفره زیرش نیست میرین فلزیاب ها اعلام سنس فلز میکنن! دیگه کار کردن در چنین شرایطی مشکل هست و به تجربه نیاز داره.
در مورد پیغام تصادفی خطای لوپ یا برعکس ؛ این مساله به علت نویز میتونه باشه. اگر فرکانس و پهنای پالس درست تنظیم باشن بنظر من مشکلی نیست. تنظیماتی که شما گفتین حداقل از نظر نویز برق شهر بنظر من زیاد خوب نیست. تنظیمات پیش فرض برای مواجهه با این نویز مناسب ترن.
نصب باطری در کنار مدار داخل جعبه نه تنها مشکلی نداره بلکه بهتر هم هست!

جمعه 3 بهمن1393 - 11:43pm

سلام خدمت مهندس حمید مدارتون عالی دست گلت درد نکنه
بنده مدارو ساختم بالوپ 60سانتی سکه 500 تومانی رو تو 40 سانت سنس میکنه ولی بعد از 12 بار روشن کردن "demoo'روی ال سی دی ظاهر شد ایراد کار از کجاست

شنبه 3 بهمن1393 - 12:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت همه دوستان و خسته نباشید میگم به مهندس حمید من دیروز حدود ساعت یازده شب رفتم جایی که طرف خیلی مطمان بود از جاش البته من دیگه به کسی اعتماد ندارم چون خیلی دروغ میگن تا بتونن دستگاه دار رو بکشونن تا پای زمین تا شکی که دارن بر طرف بشه منم شرط گذاشتم که اگه چیزی نباشه من حق اپراتوری میگیرم و یه مبلغی دادن بابت بیانه و دو تا دستگاه با خودم داشتم و اول با همین دستگاه شروع کردم به کار لوپ من اهمش ۱.۶ بود با کابل ۹ رشته به صورت تخت درستش کرده بودم و میکرو هانریش هم نزدیک ۳۵۸ بود اسپره گرافیت هم زده بودم البته چندین بار هم تستش کرده بودم خیلی عالی جواب میداد وقتی به دستگاه وصلش کردم با عدد ۱۶ لوپ رو شناسای کرد و لوپ روی زمین بود جایی که خالی از فلز و این چیز ها بود زمین هم خشک بود گراند رو روی یک گذاشتم و دیلی رو هم روی ۲و قدرت دستگاه هم روی ۱۵ بود چون قدرت زیاد نیاز نداشتم وسیله ای که دنبالش بودیم تو عمق ۱ متر بود و میتونستم راحت پیداش کنم اگه واقعا وجود داشت به گفته خود طرف فرکانس رو روی ۲۰۱ گذاشتم و پهنای پالس هم ۱۵۰ که تو این حالت دستگاه ساکت بود و یه گوشی رو از ۷۰ سانت سنس میکرد و شروع کردم به حرکت که بعد یه ۵ متر صدای دستگاه در اومد یه یک متری بوق داشتم و لوپ رو هم کج کردم دیدم سطحی نیستش دوباره فرکانس رو پایین تر اوردم روی ۱۵۰ دیدم باز میزنه ولی با همون قدرت قبلی دوباره گراند رو خاموش کردم و دیلی رو بیشتر کردم تا اگه ذرات باشه ردش بده دیدم باز با همون قدرت میزنه طرف گفت چی گفتم سفاله یا اجر که قبول نکردن و شرو کردن به کندن که تو ۴۰ سانتی یه اجر خیلی عجیب در اومد و تو ۸۰ سانتی استخون های یه مرده که بعد این ها دیگه چیزی نبود خالی خالی بود قبرش گبری نبود ولی گناه اون مرده هم گردن خودشونه چون گفتم نکنید باز منو بردن یه جای دیگه چون مطمان شدن از کارم و جای دوم هم فرکانس رو‌گذاشتم روی صد و پهنای پالس روی صد و پنجاه و گراند روی یک و دیلی روی ۴ چون تو این حالت دستگاه ساکت شد یه بیست متری که رفتم صدای دستگاه در اومد دور و بر ۳ متر بوق یکسره داشتم فهمیدم سفالو گرفته یه بیست سانتی کندن صدا قطع شد گفتم بریم که چیزی نیستش اینجا مهندس دستگاه خیلی شدید به اجر پخته و سفال حساسه و روی همه فرکانس ها به همین صورته با بیشتر تنظیم ها ور رفتم و همه حالت ها رو تست کردم باز حساسه به سفال و اجر و کلوخ در صورتی که عدد سنس رو روی ده میزاشتم باز همین شکلی بود میشه کاری کرد که حساسیتش کمتر یشه ؟ چون با این وضعیت نمیشه برای کار حرفه ای ازش استفاده کرد البته جسارت نباشه ها خدمت شما از نظر قدرت و ثبات خوبه ولی دیگه خیلی حساسیت داره به ریشه درخت کاج و اجر و سفال ولی من راحت میتونم تشخیص بدم این ها رو کسانی که تجربه کافی ندارن خیلی مشکله براشون خلاصه من تجربیات خودمو گفتم از نظر مونتاژ و پیچیدن لوپ سعی کردم دقیق کار کنم تا یه چیز استاندارد بشه این مشکل هم میتونید شما حلش کنید چون قدرت این کار رو دارین من با ورژن ۱.۴۵. کار کردم

شنبه 3 بهمن1393 - 1:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا حمید ممنون از توضیح واضح و گویای شما به نظرمن ما باید رو ساختن لوپ وقت بیشتر بزاریم تا به نتیجه مطلوب تر برسیم

شنبه 3 بهمن1393 - 1:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

در مورد تشخیص سفال یا اجر بهترین کار اینه که با کم و زیاد کردن قدرت سنس و دیلی و‌گراند بشه فهمید که قلقش دستم اومده اگه در همه حالت ها و مد ها قدرت سنس اضافه نشه ذرات رو گرفته دستگاه البته این ریشه درخت کاج رو گرفت یکم برام نگران کننده بود چون بیشتر افراد نمیتونن تشخیص بدن که ریشه درخت کاج رو‌گرفته اگه بعد یه بیست سانت کندن بوق و قدرت سنس زیاد بشه فلز رو سنس کرده ولی اگه قدرت سنس و بوق در همون حد اولیه باشه ذرات یا اجر یا سفاله خیلی راحت میشه فهمید

شنبه 3 بهمن1393 - 1:34am
مدیر کل
مدیر کل

ali3356 نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید مدارتون عالی دست گلت درد نکنه
بنده مدارو ساختم بالوپ 60سانتی سکه 500 تومانی رو تو 40 سانت سنس میکنه ولی بعد از 12 بار روشن کردن "demoo'روی ال سی دی ظاهر شد ایراد کار از کجاست

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
شما فیوز بیت ها رو درست تنظیم نکردین! اگر فیوز بیت مربوط به BODLEVEL درست تنظیم نباشه قطعا پس از چند بار روشن و خاموش کردن مدار ؛ حافظه داخلی میکرو دچار اشکال میشه و طبیعتا کلمه دمو نمایش داده میشه و دیگه کار نخواهد کرد! لذا باید این فیوز بیت رو بسته به نوع برنامه مورد استفادتون برای پروگرام فعال کنین. اگر از برنامه و تنظیم بنده استفاده میکردین این مشکل پیش نمیومد! بهرحال الانم مشکلی نیست. کافیه یک بار با فیوز بیت ریست تنظیمات و البته BODLEVEL فعال پروگرام کنین تا درست بشه.

شنبه 3 بهمن1393 - 1:38am
مدیر کل
مدیر کل

جناب mehdi 2014 خیلی ممنون از بیان تجربه شما.
ولی بذارین یک بار خیلی رک و روراست به شما عرض کنم! بنده به نتایجی که شما و چند فروشنده مشخص دیگه در این تاپیک عنوان میکنین توجه زیادی نمیکنم و اعتمادی هم ندارم! طبیعی هم هست. کسی که خودش فروشنده دستگاه فلان و بهمان باشه و مستقیم هم اشاره میکنه و به این کارش هم افتخار میکنه ؛ چطور ممکنه یک طرح عام المنفعه بدون امکان کسب سود شخصی رو بدرستی تست کنه و واقعیت رو بگه و کمک کنه که اون طرح پیش بره؟! اگر شما با این مطلب من مخالفتی دارین باید اول فروشندگی رو کلا بذارین کنار یا حداقل کلمه ای از فروش و حتی تعمیر این دستگاه و اون دستگاه به میان نیارین! بهرحال پر واضحه که اگر شما میخواستین تست درستی هم بگیرین ذهنیت شما اجازه برداشت مثبت بهتون نمیداد. جای شما هر کسی هم بود همین داستان بود. پس مطلب مشخصی هست و بنده هم بیشتر نگاهم به مطالب کسانی هست که میدونم مصرف کننده هستن نه فروشنده! لذا خوشحال میشم شما و چند دوست دیگمون حتی در صورت تست این سیستم اجازه بدین کسانی نظر بدن که بطور مطمئن بی طرف باشن و از این طرح برای استفاده شخصی بهره بگیرن.
در مورد ادعای تستی که مطرح کردین به فرض درست بودن خوشحال میشم شما راهکار نشون بدین! در درجه اول بفرمایین شما دقیقا کدوم طرح یا مدار شناخته شده ای در این دنیای وسیع فلزیابی پالسی میشناسین که در اون مکان حساسیت به سفال نداشته باشه تا بنده برم و همون طرح رو کامل پیاده کنم! مطمئن باشین برای من از اون چیزی که فکرشو بکنین راحت تره بشرطی که اصلا وجود خارجی داشته باشه!!! البته طبیعتا مگر اینکه منظورتون دستگاهی نباشه که خودتون مدتیه تبلیغ فروشش رو میکنین! ;)

شنبه 3 بهمن1393 - 1:49am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27802 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 196 , 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Gitar540 و 150 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure